facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Shoko

Shoko
Adres: Markt 2 , Simpelveld 6369 AH, NL
Telefoonnummer: 045 751 0553
Stad: Simpelveld
Route: Markt 2
Postcode: 6369 AH



op zoek naar gerelateerd: shoko barcelona, shoko barcelona agenda, shoko simpelveld, shoko lanaken menu, shoko rekem, shoko barcelona discoteca, brasserie shoko openingstijden, 3 gangen menu shoko
Recensies
Super lekker gegeten in deze zeer fijne brasserie! Super vriendelijke mensen Mooie verzorgde borden die één voor één smullen waren Ook de cocktail was super, prachtige presentatie en de smaken waren heerlijk! Dit samen met het hapjesbord waren een topstart om de avond mee te beginnen
Mooie zaak, door de week ook druk bezocht. Helaas geen ribjes meer, eten was wel smakelijk. Helaas krijg je bij 3 personen slechts 1 kleine portie frietjes en 1 klein cupje Mayo. Personeel rent soms langs elkaar en alles komt heel rommelig over. De eigenaar breidt alles een beetje aan elkaar en komt net iets te namaak mijn gevoel vriendelijk over. Maar goed, de zaak loopt voor top. 3.5 sterren waard maar dat kan niet.
Simpelveld. Afgegaan op de goede recensies hier gegeven zijn we op 24 maart 2023 hier naar toe getogen. Na een vriendelijk ontvangst kregen we een plaatsje in de bovenzaal. Sfeervol ingericht met vriendelijk gastvrouw. Na bestudering van de kaart viel onze keuze voor de een op de zalm met dilleroomsaus en voor de ander de duet van kipfilet en varkenshaas met pepersaus. De keukenbrigade weet van wanten. Mooi opgemaakte borden met diverse lekkernijen en heerlijke gerechten. Complimenten. ook voor de bediening Afgerekend € 50,10 inclusief. Watertje en speciaalbier van de tap. Wil je goed eten? Bij Shoko moet je zijn.
Heerlijk gegeten met zn drieen. Hoofd- en nagerecht plus fijne uitgebreide koffie als afsluiter. Kwaliteit was prima, t was meer dan genoeg grote porties en de bediening was snel, zeer vriendelijk en behulpzaam. De lokatie is voldoende maar past eigenlijk niet echt bij de kwaliteit van het eten en de prijs. Het is netjes en schoon maar heeft meer de uitstraling van een lunchroom. Al met al een verrassend prima ervaring voor een doordeweekse avond!
Lekkere lunch. We hadden alle 2 de lunch speciaal. Wat houd dat in: een kopje soep, een luxe belegd broodje en iets zoets. Eens in de zoveel tijd veranderd de samenstelling. Wat betreft de lokatie. Nette horeca gelegenheid met gezellig terras en schone toiletten. Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. De beschikbaarheid van de brasserie: mijn advies is reserveren als je rond etenstijd wilt gaan eten, want het is er altijd druk.
Lekker eten, goede prijs kwaliteit, vriendelijk personeel, kindvriendelijk. Gewoon TOP!! Kindvriendelijkheid: Leuke placemat met kleurplaat en spelletjes, menukaart voor kinderen erop. Prijs kwaliteit prima!
Een knus restaurant met lekker eten en ook nog betaalbaar. Mooie uitgebreide kaart, vlees, vis, vega, pasta. Zalig was de frapé banana toffee . Gezellig terras maar ook binnen gezellige ruimte.Eten: 5/5
Heerlijk gegeten, erg vriendelijke bediening. Eten was mooi gepresenteerd. Parkeren: Wel parkeerkaart meenemen.
Zoals altijd heerlijk gegeten met een TOP bediening en een geweldige sfeer!Eten: 5/5
Zeer vriendelijk personeel , altijd met goede zin geholpen. Hier komen we graag. Tot nu toe altijd voor de lunch voor of na een wandeling of fietstocht. Veel waarde en grote hoeveelheid! Rijk aangekleed eten en drinken. Hou dat vast : Parkeren: Rondom met parkeerschijf voor 2 uur gratis. 5 a 10 minuten lopen gratis en voldoende plaats.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid