facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Shoeby Uithoorn

Shoeby Uithoorn

Info

Eigentijds, herkenbaar en een duidelijke eigen identiteit, dat is Shoeby. We combineren sterke basics met snel wisselende nieuwe fashion collecties. Je vindt dames-, heren- en kinderkleding van trendsettende eigen merken.



"Shoeby vindt dat fashion voor iedereen is. Het modemerk staat voor persoonlijke aandacht & styling, hoge kwaliteit en een betaalbare prijs. Shoeby heeft sfeervolle, inspirerende winkels en een heel herkenbaar handschrift - de sophisticated street style met een popular twist. Het fashion brand gelooft erin dat iedereen uniek is, en elk mens mooi. Met fashion laten we zien wie we zijn. En voor wie daarbij een helpende hand nodig heeft... Laat je inspireren door een personal stylist in Shoeby Uithoorn. Here For You. Bij Shoeby Uithoorn vind je kleding, accessoires en schoenen voor dames, heren en kids. Wij willen samen met jou ontdekken wat het best bij je past. Discover your better self."
Adres: Zijdelrij 6, 1422 BV Uithoorn
Telefoonnummer: 0297 527 453
Stad: Uithoorn
Route: Zijdelrij 6
Postcode: 1422 BV


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
My fashion My fashion 2 km Vriendelijke service en mooie frisse kleuren en vaak nieuwe spullen.
Recensies
Voor een buurtwinkelcentrum een leuke kledingwinkel met trendy kleding. Shoeby heeft inmiddels al veel winkels in Nederland. Je hebt er dames, heren en kinderkleding. Als ik van de heren- en jongensafdeling mag spreken, hebben ze veelal een stoer assortiment. Je komt hier niet voor schut uit als je een beetje je best doet. Prijzen zijn redelijk doch zeker behoorlijk boven bijvoorbeeld H&M ... ===> Als je dit een goede / leuke / nuttige review vind, geef je me dan een positief duimpje? Bedankt!
Ze verkopen hele mooie kinderkleding en er zitten altijd wel snoepjes op een tafeltje maar de mevrouw van de winkel kan niet tegen de drukte van kinderen ze mogen niet spelen of hun schoenen mogen de bank niet raken. Ze worden keer op keer aangesproken en dat voelt heel ongemakkelijk niet alleen voor hun maar ook voor mij als moeder. Jammergenoeg hartstikke kindONvriendelijk. Dus echt een afrader als je shoppen moet met kids.
Ik vind erg jammer van Shoeby Uithoorn dat wanneer een klant een sale artikel wilt kopen dat er toch anders wordt behandeld dan wanneer je geen sale artikel koopt. Ik ben een loyale klant van Shoeby in Hoofddorp en nu in nieuw vennep, daar word ik wel aangekeken wanneer ik iets vraag over sale of wat dan ook, dat kan ik niet van Uithoorn zeggen, ik vroeg vandaag iets over de sale en ik werd niet eens aangegeken, ik had in de ochtend gebeld om te vragen of ze ook de sale hadden van 2.50 en 5 euro ze zeiden van wel, ik vroeg nog naar kinderkleding ze zeiden van wel,maar het was niet zo! Ben er voor niks daar naar toe gereden, sale is ook totaal anders dan de sale in Nieuw Vennep. In nieuw vennep alle sale artikelen die de helft voor de helft was ; was nu 2.50 en 5 euro, in Uithoorn behouden ze nog de helft van de helft. Heel spijtig ik wilde ook naar de nieuwe collectie kijken maar had totaal geen zin meer in! Ik kom daar nooit meer!
Kleine fijne winkel met gepast en kundig personeel. Je kan rustig even kijken zonder gehijg in je nek, maar als je je missie voorlegt krijg je een eerlijk en betaalbaar advies. De basics zijn van goede kwaliteit. Uitverkoop is zeker de moeite waard.
Modezaak voor vooral jonge dames met een normale maat. Ze hebben hier leuke kleding en accessoires. Het personeel is vriendelijk en je graag behulpzaam.
Leuke winkel goede service Ben erg tevreden
Het is goede winkel en betaalbaar
Héél vriendelijk en behulpzaam personeel !
Prima Shoeby, niet heel groot. Behulpzaam en vriendelijk personeel.
Leuke kledingwinkel, zeer afwisselend, leuk advies, niet opdringerig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid