facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Shoeby Rhenen

Info

Onze personal shoppers staan voor je klaar om je te helpen bij je nieuwe outfit! Kom langs en ervaar de gastvrijheid �. Wekelijks nieuwe items!

Geschiedenis

hallo Shoeby fans,

wij zijn de dames van Shoeby Rhenen.
sinds 29 Augustus 2012 zijn wij verbouwd, wij zijn nu een XL Shoeby. dat betekend... meer merken, meer keuze in collectie & meer variatie.

wij houden jullie graag op de hoogte van onze acties!



"Shoeby vindt dat fashion voor iedereen is. Het modemerk staat voor persoonlijke aandacht & styling, hoge kwaliteit en een betaalbare prijs. Shoeby heeft sfeervolle, inspirerende winkels en een heel herkenbaar handschrift - de sophisticated street style met een popular twist. Het fashion brand gelooft erin dat iedereen uniek is, en elk mens mooi. Met fashion laten we zien wie we zijn. En voor wie daarbij een helpende hand nodig heeft... Laat je inspireren door een personal stylist in Shoeby Rhenen XL. Here For You. Bij Shoeby Rhenen XL vind je kleding, accessoires en schoenen voor dames, heren en kids. Wij willen samen met jou ontdekken wat het best bij je past. Discover your better self."
Adres: Molenstraat 21A, 3911KK Rhenen
Telefoonnummer: 0317619917
Stad: Rhenen
Route: Molenstraat 21A
Postcode: 3911KK


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jozenzo Jozenzo 59 meter Wat een fijne winkel , Joost is echt een topper kom hier zeker terug
College Style Rhenen College Style Rhenen 115 meter Ik vond het vreselijk vanmorgen geweest meisje kon amper tellen hielp helemaal niet e...
Recensies
Het is een hele gezellige winkel met leuk personeel. Goed advies en ze zijn ook altijd behulpzaam met het zoeken van een artikel. Inmiddels vaste klant geworden. Vaak krijg je ook een bak koffie aangeboden. Dat gaat er altijd wel in! Er zijn ook vaak leuke acties zoals afgelopen woensdag kidsmiddag met fotoshoot en 20% korting op de kinderkleren. Kortom dit filiaal is een top winkel met top personeel!
Welcome for a cup of tea or coffee while being advised about the new designs. Je bent van harte welkom in Shoeby Rhenen. Het team van personal shoppers gaan er voor zorgen dat jij die te gekke outfit scoort. Bij de Shoeby in Rhenen kun je terecht voor diverse merken. Heb je tijd? Dan krijg je ook nog een goede kop koffie, of thee.
Heel netjes geholpen, echt een aanrader! Ik was samen met mijn moeder en ze nam echt de tijd voor ons. Dankjewel!
Nette winkel met super aardig personeel
Onvriendelijk personeel
Fijne winkel met ruim assortiment en zeer vriendelijk personeel
Leuke kledingwinkel voor hem en haar in Rhenen. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Vriendelijk en spontaan personeel die tijd voor de klanten nemen.
Mooie winkel en super goed geholpen.
Leuke winkel met gezellige medewerkers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid