facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Shoeby Huizen

Shoeby Huizen

Info

Voor persoonlijk shopping advies bent u bij ons aan het juiste adres, kom gerust langs en laat u verrassen,de koffie en iets lekkers staan altijd voor u klaar!!



"Shoeby vindt dat fashion voor iedereen is. Het modemerk staat voor persoonlijke aandacht & styling, hoge kwaliteit en een betaalbare prijs. Shoeby heeft sfeervolle, inspirerende winkels en een heel herkenbaar handschrift - de sophisticated street style met een popular twist. Het fashion brand gelooft erin dat iedereen uniek is, en elk mens mooi. Met fashion laten we zien wie we zijn. En voor wie daarbij een helpende hand nodig heeft... Laat je inspireren door een personal stylist in Shoeby Huizen. Here For You. Bij Shoeby Huizen vind je kleding, accessoires en schoenen voor dames, heren en kids. Wij willen samen met jou ontdekken wat het best bij je past. Discover your better self."
Adres: Oude Raadhuisplein 6, 1271 RH Huizen
Telefoonnummer: +31352018700
Stad: Huizen
Route: Oude Raadhuisplein 6
Postcode: 1271 RH


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Freewear Huizen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zuid7even Zuid7even 2 km Meer voor maat van tot met 42 O ik heb gevraagd voor xxl van merk Ichi en dat heb ju...
Monkeyshirts Monkeyshirts 8 km 1 Juli een shirt besteld en betaald en tot heden, 5 augustus nog niets ontvangen. Ond...
Recensies
Online kleding besteld en kwam het terug brengen in de winkel. Wat een verschrikkelijk onvriendelijke eigenaresse!! Ze kijkt niet alleen ontzettend zuur maar ze gaat ook nog waar je bij staat zeggen tegen haar verkoopster: “Kijk even of de kleding niet gedragen is!” Doe dat dan gewoon onopvallend.
Ik vroeg of de bloesjes die buiten op een rek hingen ook binnen te vinden waren. Nou nee dus. Maar de manier waarop de verkoopster dat even duidelijk maakte...onbeschoft om een klant de les te lezen. Deze dame moet nog veel leren. Mij zie je niet meer.
Hele leuke winkel en super personeel en super aardig
Hele fijne winkel! Mooie collectie en goed personeel:
Leuk team en mooie winkel
Altijd leuk bij Shoeby in Helmond. Mooie collectie, vriendelijk en behulpzaam personeel. Gewoon een fijne winkel!
Goede winkel goed geschopt
Fijn personeel, ruim opgezette winkel
Het is een hele mooie winkel je kan ervan alles kopen. Ook voor alle gelegenheden. De paskamers zijn heel netjes en schoon. Ook het personeel is heel vriendelijk. Groetjes Julia
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid