facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Shoarma DAVE Spijkenisse (Grillroom & Spare-ribs House)

Info

DE LEKKERSTE SHOARMA, DONER KEBAB & SPARE-RIBS VAN HEEL SPIJKENISSE!

Geschiedenis

Shoarma Dave is al meer dan 25 jaar de grootste bezorg- en afhaalcentrum in Spijkenisse. Koud of warm, sneeuw of regen, winter of zomer de DAVE express bezorgt uw bestelling onder al deze omstandigheden zeer snel bij u thuis. Een telefoontje is voldoende, kant en klaar thuisbezorgd! Bestel en laat u overtuigen van onze goede kwaliteit en service!

Zin in een gezellig avondje uit eten? Dan bent u van harte welkom bij Shoarma & Grillroom DAVE.



"In ons restaurant is er voor ieder wat wils! Of je nu houdt van shoarma, sate, hamburger of een lekkere schotel, bij Grillroom Dave kun je het allemaal bestellen. Ons menu bestaat onder andere uit: Broodjes pita, Mini Schotels, Schotels, Mix Schotels, Döner kebab en nog veel meer!Grillroom Dave is gevestigd in het centrum van Spijkenisse bij Voorstraat 21, waarbij je terecht kunt voor de lekkerste variatie in schotels en andere gerechten.Grillroom Dave heeft zitplaatsen binnen en ook buiten met een terras van 10 tafels voor alle liefhebbers die graag buiten willen eten."
Adres: Voorstraat 21, 3201 BA Spijkenisse
Telefoonnummer: 0181-620118
Stad: Spijkenisse
Route: Voorstraat 21
Postcode: 3201 BA


Openingstijden

Maandag: 15:00 - 01:30
Dinsdag: 15:00 - 01:30
Woensdag: 15:00 - 01:30
Donderdag: 15:00 - 01:30
Vrijdag: 15:00 - 05:00
Zaterdag: 15:00 - 05:00
Zondag: 15:00 - 01:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Grillroom Pizzeria Atlantis Grillroom Pizzeria Atlantis 29 meter Hele slechte service, bestelling is opgenomen. Daarna word er gezegd dat er geen bezo...
Restaurant Stoer Restaurant Stoer 113 meter Het eten is heerlijk de bediening vriendelijk gezellige sfeer.
Orient Spijkenisse Orient Spijkenisse 148 meter Super vriendelijk behandeld door het personeel en netjes volgens 'horeca regels'. Ete...
Usta Spijkenisse Usta Spijkenisse 2 km Na de vijfde bestelling toch maar even een recensie posten. Wij zeuren niet als de be...
Recensies
Gisternacht een kleine kapsalon besteld. Bleek ik de 150e klant te zijn, dus kreeg ik een grote kapsalon voor de prijs van de kleine. Super lieff van ze, heb het erg gewaardeerd !! Buiten dat is het personeel altijdd ook vriendelijk.
Vanavond bezorgd in spijkenisse. Echt heerlijk gegeten. Super aardige mensen ook. Top! Heerlijke shoarma menu's. Goed warm. Echt gesmuld.
Kapsalon besteld. Dit was werkelijk waar de goorste kapsalon ooit. Ik bestel hier nooit meer.
Snelle levering van lekkere shoarma en goede friet, zeker een aanrader.Eten: 5/5
Redelijk eten, is niet veel anders on spijkenisse open. Sfeer is prima, vriendelijk personeelEten: 3/5
Kapsalon met extra Knoflooksaus bestelt, zat geen knoflooksaus bij of op, was verder ook niet smakelijk. Gezond pita broodje zie foto leek niet eens eetbaar, dus maar weggegooid. Niet aan te raden.
Erg goed en lekker ook een goeie klantenservice wel langebezorgtijd inverband met weinig bezorgers
Goeie zaak prettige mensen aan de telefoon en snel bezorgd. Goeie korting gehad ivm foutje verleden week maar zeker goed gemaakt. Lekker eten smaakt perfect. Dank u wel personeel shoarma DAVE. Goed gemaakt bij deze.
Als ik het geen ster had kunnen geven had ik dit gedaan. Deze heren lachte me uit omdat ik al 3x had gebeld voor me bestelling die 3 kwartier te laat aangekomen was. Er werd aan de telefoon gezegd: “Dan besteld u toch ergens anders”. Echt ongelofelijk!!!
Kapsalon en hamburger in het weekend besteld. Bezorging: Verschrikkelijk. Ruim een paar uur gewacht zonder enig contact vanuit het restaurant. Wij hadden per ongeluk twee verschillende bestellingen geplaatst en nadat wij daarover gebeld zijn, zijn beide bestellingen vooralsnog door twee verschillende bezorgers geleverd. Eten: De kapsalon was enorm zompig, en viel tot mijn verbazing tegen. Wat mij nog meer versteld deed staan was de hamburger. Deze krijg je in een doosje als een schotel. Liggen er twee stukjes bijna smaakloos vlees in, met wat rauwkost in een apart vakje. De patat was koud en zacht. Ik heb niet vaak problemen gehad met dit restaurant maar dit was zo'n teleurstelling dat ik het helaas maar twee sterren kan geven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid