facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Shira-Yuki sushi restaurant

Geschiedenis

Via het bestelformulier (mee te nemen in ons restaurant) kunt u bij ons andere sushi bestellen welke u vanaf een half uur na plaatsen van de bestelling kunt komen ophalen.



"Japans restaurant"
Adres: van Toulon van der Koogweg 2, 6862 EC Oosterbeek
Telefoonnummer: 0624966868
Stad: Oosterbeek
Route: van Toulon van der Koogweg 2
Postcode: 6862 EC



op zoek naar gerelateerd: Sushi Arnhem, Sushi Bar, Sushi Renkum, Japans restaurant Arnhem, Eten bestellen Oosterbeek, Sushi bestellen, Sushi Amersfoort, Japans restaurant met kok aan tafel
Recensies
Knus sushi restaurant. Kan mij totaal niet vinden in de mindere service. Was bij ons erg goed. Verse sushi en goed van smaak. Mijn favoriet is de beefrolls met kaas. Heerlijk waren deze! De chef special kip is ook erg goed. Met de summer deal va The Fork een goede prijs-kwaliteit. Wel grote porties. Leuk als er aangeboden zou worden bijvoorbeeld 4 rolls ipv alleen 8 zodat je meer kan proeven van de kaart.
Heel duur verhouding prijs/kwaliteit is scheefgegroeid, wisselende kwaliteit maar het belangrijkste kritiekpunt is de veel voorkomende omstandigheid dat je niet krijgt wat je besteld hebt. Dat is ons inmiddels meerdere malen overkomen en wij houden van sushi maar niet meer van Shira Yuki.
Zware oplichting menu kaart klopt nietEten: 1/5
Prijs kwaliteit verhouding slecht! Duur voor wat je krijgt, service beneden maat en onvriendelijk. Geen originele Japanse gerechten. Vietnamezen die maar wat doen
Slechte ervaring. Sushi op zich prima maar bediening heeft geen idee hoe een restaurant te runnen. Ik was er op een zaterdagavond, er was een nieuwe werknemer die volledig de plank missloeg. Te lange wachttijden, paniek bij de dame die leiding had. De nieuwe werknemer hing letterlijk maar wat rond. De ene na de andere gast vertrok vroegtijdig, ontevreden en zwaar geirriteerd. Was bijna komedie ...alsof t een aflevering van bananasplit was ......maar helaas sléchtste restaurant ervaring ever!
Erg slechte prijs/kwaliteit verhouding. Erg weinig op je bord ook. Loopt veel personeel maar zonder kennis van zaken. Eigenaresse totaal ongevoelig voor positieve feedback, kon geen compenserend kopje koffie vanaf. Andere gasten liepen rechtstreeks door naar Albert Heijn. Says enough: total No-Go.
Vanavond voor de vierde en laatste keer bij Shirayuki geteten. Omdat ik geen kip of vlees eet vroeg ik om een alternatief voor de yakitori, maar dat was niet mogelijk. Een paar sushi of loempia's zijn toch niet zo moeilijk? De yakitori van mijn man waren ook lauw en er werd ook niet gevraagd of het smaakte, pas aan het eind. De bestelde pruimenwijn smaakte niet fruitig en crispy zoals we gewend zijn daar dit was onze vierde keer bij Shirayuki, maar naar zeep, waarschijnlijk van het afwasmiddel aan de glazen. De aardige maar jonge jongen die ons bediende stelde voor om de wijn dan maar met wat citroen te drinken... Ondanks dat we de wijn lieten staan werd er geen alternatief aangeboden en de wijn ook gewoon in rekening gebracht. De sushi zelf waren weer uitmuntend, maar met deze service en ongeïnteresseerdheid van het personeel was dit dan onze allerlaatste keer bij Shirayuki.
Gisteren sushi afgehaald bij Shira Yuki. Super aardige mensen, en na het bellen kon ik het na 10 minuten al komen ophalen. Eenmaal thuis aangekomen heb ik er echt van genoten. Super lekkere sushi! Je proeft dat het gewoon lekkere verse vis is.
Hier vanavond gegeten, het was heerlijk. Nog nooit zulke lekkere sushi gegeten als hier. De sushi's worden gemaakt terwijl je daar zit. Dus super vers. Ook erg vriendelijk personeel. Top!
Het was een beetje ongezellig omdat het vooral een afhaalrestaurant bleek te zijn maar het eten was super. Dus voor afhalen en aanrader, om daar te zitten niet zo.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid