facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ShineBallondecoratie

Info

Gevulde cadeau ballonnen, (verjaardags-) pilaren, ballonnen met helium, tafel decoraties ballonbogen, en nog veel meer!



"Ballondecoratie voor particulier & zakelijk!Ballonpilaren, bogen, tafeldecoratie, heliumballonnen, organic slingers en nog veel meer!"

"Ballondecoratie voor particulier & zakelijk!Ballonpilaren, bogen, tafeldecoratie, heliumballonnen, organic slingers en nog veel meer!"
Adres: Surinamestraat 2, 5331XW Kerkdriel
Telefoonnummer: 0683180016
Stad: Kerkdriel
Route: Surinamestraat 2
Postcode: 5331XW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pasfoto Maasdriel Pasfoto Maasdriel 312 meter Snelle en vriendelijke service voor een nette prijs.
GezinshuisKINDness GezinshuisKINDness 464 meter Kleinschalige zorg in een gezinsvervangende omgeving.
VHInfra bv VHInfra bv 710 meter
Zeilwasserij van den Anker Zeilwasserij van den Anker 815 meter Prima geholpen zeer klantvriendelijk.
Van der Linden Elektro & Audiovisueel Van der Linden Elektro & Audiovisueel 890 meter Van der Linden Elektro & Audiovisueel is actief op het gebied van elektrotechnische i...
Britt's 'B'engeltjes Britt's 'B'engeltjes 1 km "Gastouder - Het opvangen van kinderen in een huiselijke omgeving.In overleg ook...
Recensies
Mientje is de allerbeste en liefste! Zij levert altijd prachtig en perfect werk! Ik bestel maandelijks bij haar. Alles is mogelijk. Van klein ballon werk tot mega projecten. Voor onze winkel bestel ik ook regelmatig ter decoratie ballonnen bij Mientje. En ik ben altijd tevreden!!! Ook voor verjaardagen, bruiloften of een ander evenement ben je bij Shine op het juiste adres. Liefs An Homeflowerstyle
Shine Ballondecoratie verzorgd alle ballonnen bij Dukdalf. Ze denken goed in het thema mee, komen afspraken na en het geeft net die extra touch voor het evenement.
Wat een topper is Mientje van Shine! Altijd mooie ballon decoraties, netjes op tijd geleverd tegen een mooie prijs. Ga zo door!
Shine levert altijd mooi werk! Voor evenementen van de zaak en/of prive bestel ik regelmatig ter decoratie ballonnen. Altijd top!!
Shine heeft hele mooie ballonpilaren geleverd en afspraken goed nagekomen. Fijn bedrijf!
Kwam op bestelling en werd afgewezen. Al hadden we maar 1 heliumballon nodig
Mientje denkt met je mee,staat overal voor open,verteld duidelijk wat wel en niet kan.verschillende prijzen dus kan altijd iets laten maken naar jouw budget.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid