facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Shimano Benelux B.V.

Shimano Benelux B.V.
Adres: Industrieweg 24, 8071 CT Nunspeet, Nederland
Telefoonnummer: 0341 272 222
Staat: Gelderland
District: Nunspeet
Stad: Nunspeet
Route: Industrieweg
Huisnummer: 24
Postcode: 8071 CT


Openingstijden

maandag: 08:30–17:00
dinsdag: 08:30–17:00
woensdag: 08:30–17:00
donderdag: 08:30–17:00
vrijdag: 08:30–17:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Kalkhoff fiets gekocht in mei 2020. Nu moet er voor de 3e keer een nieuwe motor in, de laatste motor zit er nog geen 2 jaar in. Krijg maar een klein beetje coulance. Argument van Shimano: garantie is vanaf de aankoopdatum en niet vanaf het plaatsen van de laatste motor. Zeer klantonvriendelijk. Nooit meer een Shimano motor. De vorige reviews laten zien dat ik niet de enige ontevreden klant ben.
De motor van mijn fiets is 2.5 jaar oud. Valt net buiten de garantie zoals ze zeggen. En denk je dat ze er wat omgeven. Echt niet. Nog eens geen coulance. De oorzaak ervan interesseert ze niet waarom hij raar doet. Hoe meer mensen met problemen komen. En ze pakken er geen van aan.
Waardeloze reactie Shimano inzake de Hollowtech crankproblemen. Dura Ace crank gescheurd in het verleden 2022. Nieuwe Dura Ace crank gekocht. Aankoopbewijs en foto's aanwezig van de kapotte crank. Maar kapotte crank niet meer in bezit. Dat betekend dat Shimano niks voor je doet, terwijl ze al wisten van de problemen bij de Hollowtech crank.
Vis al jaren met Shimano molens, hengels, etc.nMeerdere malen contact gehad met Shimano in NunspeetnErg nare ervaringnErvaar hun attitude als onprofessioneel, niet klantgericht, een starre ambtenaren houdingnIk vind dat het personeel hun stress reguleert over de rug van de klant. De klant uitspeelt tegen de dealers.nZorg dat de klanten goed geholpen worden en regel daarna je zaken/problemen met de dealers!nIk heb 15 dealers gebeld en niemand kan leveren!?nDe dealers zeggen bel Shimano en Shimano zegt bel de dealer...nHebben we daar niet een spreekwoord over?
Stelletje ongelofelijke prutsers… zit al een paar maand op een display van de e bike van mijn dochter te wachten, onze fietsenwinkel zit er bovenop, maar de leverdatum wordt elke keer opgeschoven, echt bar en bar slecht…
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid