facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Shiatsutherapie Sanne

Shiatsutherapie Sanne

Info

Shiatsu is een eeuwenoude drukpuntmassagetechniek uit het Oosten. Het zorgt er op zachte wijze voor dat blokkades in het lichaam opgeheven worden, zodat de energie weer kan stromen en uw pijnklachten verdwijnen. Het geeft tevens een diepe ontspanning.



"Shiatsu is een Japanse lichaamstherapie die berust op de principes van de eeuwenoude Oosterse geneeskunde. Ik rek je uit, roteer gewrichten, wieg je rustig op en neer voor ontspanning en kalmeer of stimuleer meridianen. Het zorgt er op veilige en zachte wijze voor dat blokkades in het lichaam opgeheven worden, zodat de energie weer kan stromen en pijnklachten verminderen."
Adres:
Telefoonnummer: 0613247535
Stad: Cuijk


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
By Netty Reiki & Massage Cuijk v/h Netty's Prezzies By Netty Reiki & Massage Cuijk v/h Netty's P... 984 meter Lieve mensen die goed weten waar ze mij bezig zijn.
Massagepraktijk Natasja Bloemen Massagepraktijk Natasja Bloemen 2 km Goede ervaring gehad bij deze praktijk! Al na enkele minuten kon ik een groot verschi...
Tree of life Yoga Tree of life Yoga 47 km Bij Tree of life Yoga kan je terecht voor diverse yogalessen in Cuijk en omgeving
Recensies
Sanne is een fijne, rustige therapeut. De behandelingen zijn erg fijn. Je hebt echt het gevoel dat het goed is voor je lijf. Regelmatig heb ik last van mijn schouder ivm met mijn werk in de zorg. Ze maakt de gespannen spieren weer los. Ook past ze soms cupping toe. Na de behandeling voel ik echt meer ruimte in mijn lijf maar ook zeker in mijn hoofd. Ik zou andere zeker aanraden om eens een keer Shiatsu te proberen.
Na lang en eindeloos bij de fysiotherapie gelopen te hebben met rugklachten, ben ik onder behandeling gegaan bij Shiatsu therapie Sanne in Cuijk. En met resultaat, eindelijk minder tot geen rugklachten meer dankzij de shiatsu therapie van Sanne. Naar mijn ervaring en mening een echte aanrader.
24 jaar geleden heb ik een motorongeval gehad en daar heb ik nek/rugklachten aan overgehouden, sindsdien heb ik elke maand therapie nodig zodat ik in mijn dagelijks leven minder pijn ervaar en me fijner kan bewegen, hiervoor ga ik naar Shiatsu therapie Sanne en ben hier zeer tevreden over. Ze krijgt van mij een dikke 10 en kan haar zeker aanbevelen.
Ben iedere keer weer blij dat ik een afspraak heb staan. Met shiatsu worden de knopen en blokkades in mijn lijf echt aangepakt.
Ik heb goede ervaringen met Shiatsu therapie Sanne Voorafgaand aan behandeling wordt goed besproken wat jou klachten zijn, Sanne gaat hier professioneel mee om. Ik kan deze therapie aanraden. Het helpt mij bij mijn pijnklachten.
Voor mij was shiatsu iets nieuws. Maar na enkele behandelingen door Sanne begin ik goede resultaten te voelen. Sanne denkt ook mee aan oplossingen bij probleempjes. Ben zeer tevreden hoe ze het doet. Ga zo door.
Ik ben zeer tevreden over Sanne. De behandelingen zijn zeer prettig en hebben mij geholpen. Sanne is een rustig, prettig persoon die goed luistert en samen bekijkt welke behandeling het beste bij je past.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid