facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Shiatsupraktijk Jan van Rossum

Shiatsupraktijk Jan van Rossum

Info

Shiatsu is een naturgeneeskundige drukpunt- massage en therapie die lichaam en geest kunnen laten ontspannen waardoor alle vitale functies in je lichaam krachtiger worden. Vele gezondheidsklachten verminderen/verdwijnen veelal relatief snel.

Geschiedenis

Shiatsu is een drukpunt- massage en therapie die jouw lichaam en geest in balans en tot rust kunnen brengen waardoor alle vitale functies in je lichaam weer krachtiger worden. Shiatsu is inzetbaar ter ontspanning en ter vermindering en opheffing van vele "reguliere/westerse" gezondheidsklachten.

Adres: Marnix Gijsenhove 18, 3437 BA Nieuwegein
Telefoonnummer: +31629 020 523
Stad: Nieuwegein
Route: Marnix Gijsenhove 18
Postcode: 3437 BA


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 19:00
Dinsdag: 07:00 - 19:00
Woensdag: 07:00 - 19:00
Donderdag: 07:00 - 19:00
Vrijdag: 07:00 - 19:00
Zaterdag: 08:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Inyourflow Inyourflow 756 meter Praktijk voor Healing Touch, Gezonde leefstijl en Yoga
Holisticfootcareforyou Holisticfootcareforyou 2 km Genoten van de massage die met alle zorg en liefde gegeven is!!
JD Reset Coach JD Reset Coach 3 km Helpt mensen met chronische pijnklachten
Centrum De Gouden Piramide Centrum De Gouden Piramide 3 km Hoi Maria, Graag wil ik je bedanken voor alle nieuwsbrieven die ik in de afgelopen j...
Celestine Praktijk voor Homeopathie Celestine Praktijk voor Homeopathie 4 km Prima keuze om op een andere manier met je gezondheid om te gaan.
Recensies
Zeer goede en uitstekende behandeling Ben er zeer tevreden over Ben enorm vooruit gegaan mede door Jan van rossum Heb nog een weg af te leggen maar daar blijf ik zeer positief in. Mede met zijn uitstekende behandeling Nu medio 2023 in het afgelopen jaar 2022 zoveel vooruit gegaan mede door Jan van rossum afgevallen veel geleerd door ademhaling techniek De behandelingen die ik kreeg hebben mede met mezelf een ander persoon gemaakt Mijn gezondheid is al stukken beter Deze week maart 2023 heeft Jan mij enorm goed geholpen bij mij trieste en verdrietige omstandigheden Hartelijk bedankt Jan
Al weer een jaar of 2 geleden had ik steeds last van mijn onderrug, alsof er onbalans zat aan 1 kant. Het straalde ook uit naar mijn been. Jan heeft mij daar in een paar sessies vanaf geholpen. Hij legt alles goed uit, vraagt door en straalt rust uit; van zijn energie wordt je zelf al bijna rustig ; Was ook zeer ontspannen en het raakte mij ook ergens op een ander niveau dan puur het fysieke, alsof daar ook iets veranderde.
Jan heeft een zeer professionele kijk op het menselijk lichaam. Ik was eerst wat sceptisch omdat ik niet wist wat me te wachten stond.. al met al erg tevreden over zijn aanpak! Hij heeft mijn ogen geopend.
Jan heeft mij snel van hardnekkige rugpijn afgeholpen. Hij heeft veel aandacht voor zijn klanten en stemt goed af tijdens de behandeling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid