facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Shepherd-pantoffels.nl

Shepherd-pantoffels.nl
"Webwinkel voor Shepherd pantoffels. Schapenwollen pantoffels en slippers."
Adres: Witkoelenweg 3, 9537TE Borger, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: +31654395175
Stad: Borger
Route: Witkoelenweg 3
Postcode: 9537TE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Exigent Exigent 57 km Exigent ontwikkelt en implementeert professionele websites en IT-oplossingen op basis...
Infoborger.nl Infoborger.nl 58 km Goed geholpen met knooppunten route Aardig personeel
Recensies
Een paar fantastisch zittende pantoffels gekocht voor een mooie prijs. Nog geen etmaal later had ik ze in huis, met ook nog een mooie persoonlijke touch bij de levering. Ik kan Het Herdershuys alleen maar aanraden.
De kachel lager en gelijk heerlijke schapenwollen pantoffels gekocht bij Het Herdershuys. In één van de pantoffels zat een klein productie foutje. Dit probleem werd direct door Betinna naar volle tevredenheid opgelost. Top service!
Ik heb zelf al lange tijd de fijnste sloffen van shepherd en ze nu ook cadeau gedaan aan mijn man die nooit sloffen wilde en altijd koude voeten heeft. Hij heeft ze aan gedaan en is ‘verkocht’ én heeft warme voeten! Goed verpakt, aardig kaartje erbij, snel geleverd.
Fijne Shepherd pantoffels gekocht, draag ze nu enkele weken. Lekker warm en niet zo zweterig als de synthetische voorgangers. De bestelling werd persoonlijk afgeleverd omdat het bedrijf hier in de buurt zit, dat was een leuke verrassing. Toen ik zag dat ik een fout had gemaakt bij het bestellen werden ze dezelfde dag nog aan de deur omgeruild. Vriendelijk contact en goede pantoffels, meer kun je niet wensen.
Sloffen en heerlijk warme inlegzooltjes gekocht, snel geleverd. En een lief handgeschreven kaartje van Bettina er bij, dat krijg je bijna nergens meer. Top bedrijfje.
Nou wat een fijne site en klantvriendelijk bedrijf. Het persoonlijke kaartje bij de bestelling vind ik heel waardevol. Het geeft het werkplezier van Bettina weer en maakt voor mij het online shoppen persoonlijker. Hartelijk dank en ga met veel plezier de wanten dragen.
Heb bij de beste mensen een tegelvloer mogen leggen , heb als waardering sloffen gekregen. Ik moet zeggen ... echt hele mooie en bovendien warme sloffen . Dus zoekt u mooie sloffen voor een betaalbare prijs zoek dan niet verder ... Kwa service is het erg goed voor elkaar , sloffen vielen iets te ruim, kon zonder problemen omgeruild worden voor een paar anderen. De mensen doen erg hun best om de service en tevredenheid hoog te houden .
Snel, goede kwaliteit en persoonlijk. Super dus
Bij een van mijn pantoffels bleek de zool losgekomen. Foto's gestuurd als bewijs en de dag erop was de nieuwe set binnen. Top service!
Super service en lieve kaart erbij!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid