facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Shell Schimmel Uden

Shell Schimmel Uden
Adres: Kornetstraat 62, 5402 CP Uden, Nederland
Telefoonnummer: 0413 256 304
Staat: Noord-Brabant
District: Maashorst
Stad: Uden
Route: Kornetstraat
Huisnummer: 62
Postcode: 5402 CP


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Recensies
Ze ouwehoeren liever met een vriendje dan dat ze de volgende klant helpen. Ijsje teruggelegd, haal t wel elders
GEEN GEBRUIK MOGEN MAKEN VAN TOILET OMDAT ER GEDWEILD IS.nnKwam vandaag bij deze pomp om een artikel te kopen, helaas hadden ze niet in het assortiment, teruggekomen bij de auto zei mijn dochter van 4 dat ze nodig moest plassen, dus terug de winkel in, vraag ik aan de vrouw achter de balie of ze een wc hebben, dat hebben we antwoordt de vrouw, maar je kan er geen gebruik van maken want alles is net gedweild en dus nat. Ben je genoodzaakt buiten te plassen wat niet mag. Waardeloze service!!!!!!
Prima tankstation met een aantal prettige voorzieningen. In de shop zit een bakkerij waar je diverse warme broodjes kunt halen voor een redelijk bedrag. De worstenbroodjes zijn erg lekker! Daarnaast heeft dit tankstation een wasstraat en een aantal wasboxen waar je je auto met de hand kunt wassen. De wasstraat ben ik niet zo kapot van, maar de wasboxen zijn echt prima. Voor een mooi prijsje kun je een zakje met muntjes kopen, die je in de wasboxen kunt gebruiken om je auto met verschillende programma's af te spuiten of te borstelen. De boxen zijn altijd schoon en de apparatuur is goed onderhouden.nnWat wel hinderlijk is, is dat er behoorlijk vaak een grote groep jongeren rondhangt op de parkeerplaats voor de ingang van de wasboxen bij het pand.
Wat een ballen tent. Goed concept nu alleen nog het goeie personeel vinden. Of een aantal gehoorapparaten aanschaffen. Zoveelste keer dat we de verkeerde bestelling geplaatst krijgen en in plaats van een warm broodje een nog bevroren broodje krijgen. Dit was ons laatste bezoek.
Ze hebben bij dit tankstation lekker broodjes alleen wel een beetje prijzig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid