facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Shell

Shell
Adres: Diemerpolderweg 2 , Diemen 1113 HJ, NL
Telefoonnummer: 020 690 6390
Stad: Diemen
Route: Diemerpolderweg 2
Postcode: 1113 HJ



op zoek naar gerelateerd: shell locator, shell nederland, shell hoofdkantoor, shell a2, shell shop, shell vacatures, shell tankstation, shell in de buurt
Recensies
Leuke station en makkelijk bereikbaar langs de snelweg. Het is er meestal ook niet druk waardoor je snel alles gedaan kunt hebben. Nadeel van dit station is dat de zelfbenoemde wasstraten vaak stuk zijn. De automatische wasstraat doet het meestal wel maar dan betaal je ook wel wat meer voor. De stofzuigers doen het vaak niet maar zijn wel in prijs verhoogd, wat eigenlijk wel erg jammer is. Verder heeft dit station huismerk koffie wat ik persoonlijk minder lekker vind. Voorheen hadden ze een Starbucks automaat.
Hing actiekaarten voor het schap die schijnbaar niet meer geldig was, dhr achter de kassa weigert het product voor de prijs te geven want het was geldig tm gisteren.. erg klantonvriendelijk. Moeilijk doen om een klant tegemoet te komen terwijl je een godsvermogen betaald aan benzine, Voor ons genoeg reden om voortaan ergens anders te tanken!
Wasboxen waren stuk, hetgeen niet was aangeduid. Geld erin gezet en ze deden het niet. Ben na gaan vragen in de shop, en werd bevestigd dat ze stuk waren, en dat ze pionnen ervoor hadden gezet, wat niet het geval was toen ik aankwam en ook niet toen ik later voorbij reed. Het geld ad 2€ wat ik erin had gestopt weigerden ze terug te geven. Zeer slecht!!!!
Niet één van de goedkoopste
Goed tankstation met vele mogelijkheiden zoals een winkeltje, een wasstraat en wasboxen. Niet de goedkoopste maar wel gewoon goed en daar gaat het uiteindelijk om!
Zeer klantonvriendelijke tankstation manager met opvliegend klant onvriendelijk gedrag Flink ruzie staan maken, zijn zeer onredelijk, idem voor de bediende achter de kassa. Lekkere manier van je toko runnen. Voetnoot: de man met flinke baard achter de kassa is wel een topper, die snapt hoe je met klanten om moet gaan. 03-12 Update in reactie op bericht van eigenaar hier onder. Je kunt via FB geen messenger bericht naar jullie sturen. Ik heb gisteren reeds een klacht ingediend via de Shell website maar helaas wel een bevestigings mail ontvangen maar geen casenummer. Ik heb de klacht wel specifiek gemeld over de vestiging in Diemen. Update2: Shell heeft mijn klacht serieus genomen en de tankstation manager heeft mij gebeld om excuses te maken. Achteraf wel netjes opgelost dus waarvoor dank.
Shell nog nooit zoveel winst gemaakt. Ik heb het idee dat we ontzettend in de maling worden genomen met die olieprijzen.
Drama met pak een bak. Bak niet aanwezig op afgesproken tijdstip, volgens medewerker is pak een bak dicht op zaterdag ??? Wat niet zo is. Uiteindelijk zelf een andere bak geregeld op een andere locatie ....2 maanden later nog niets van klantenservice van pak een bak gehoord. Schandalig genegeerd door deze mensen.
Goede prijzen, wasbox aanwezig, wasstraat aanwezig, bandenpomp systeem aanwezig en je kan hier een aanhangwagen huren. Goed gelegen ten opzichte van de A1
Ik kom hier al Jaren Ze hebben goede pomp prijzen, lpg, v-power, vriendelijk personeel, schoon, netjes en twee wasboxen en een wasstraat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid