facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Shell

Shell
Adres: Hogeweg 2, 5751 KX Deurne, Nederland
Telefoonnummer: 0493 313 052
Staat: Noord-Brabant
District: Deurne
Stad: Deurne
Route: Hogeweg
Huisnummer: 2
Postcode: 5751 KX


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Recensies
Pas op shell deurne geeft nepgeld terug.... ben wezen tanken bij de shell gisteren en ging naar de jumbo vandaag en betaalde met het briefje wat ik gisteren gekregen had... en dat bleek nep te zijn. Terug gegaan naar de shell... ja sorry meneer we kunnen hier ook niks aan doen. Slechte zaak.
Oudere mevrouw, kort haar en brillen op..Ze vergeet steeds mijn Air Miles punten bij te schrijven als ik heb getankt... Twee keer binnen een week voorgekomen.. ik geef haar mijn Air Miles kaart maar na betaling zegt ze steeds dat ze vergeten is..Daarbij is ze zeer onvriendelijk en arrogant.. ze groet nooit en kijkt altijd boos.. Dit is zo onprofessioneel en irritant.. PS heb al klacht ingediend bij Shell Nederland...Zo te lezen hier komt ze vaak naar voren .
geen handschoenen c/q papierdoekjes bij de pompen.Voor dieseltanken bijna een must.Duurder dan omringende tankstations. Zeer onvriendelijk personeel, dat je repectloos behandeld en waar je na enig wachten aan moet vragen of je aub mag afrekenen.Hier is de klant geen koning.
Vrouw met kort kapsel, blond haar en brilletje op is zeer onvriendelijk! Kijkt je nauwelijks aan en blijft continu om ID vragen ondanks dat ik 27 ben en er regelmatig komt. Zeer irritant. Een vriendelijke groet kan er niet eens af. Misschien tijd voor pensioen?
Te duur altijd duurder dan elders.nBp deurne altijd goed koper.nEn geen chagrijnige kassa mede werkers. Alleen met pinpas.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid