facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Shell

Adres: Bennekomseweg 120 , Renkum 6871 KH, NL
Stad: Renkum
Route: Bennekomseweg 120
Postcode: 6871 KH



op zoek naar gerelateerd: Esso Renkum, Goedkoop tanken, Firezone Renkum
Recensies
Prima, mooi tankstation met redelijk scherpe prijzen.
Wilde auto wassen, stofzuigen etc, maar alleen met muntjes te doen. Wordt ernstig tijd voor mogelijkheid tot contactloos betalen.
Prima prijzen, altijd mooie schone pomp. Vrijwel nooit een wachtrij.
Prima pomp, stukken goedkoper dan degene in Bennekom.
Wat kun je vertellen over een tankstation... In ieder geval dat dit een erg schoon station is. Het ziet er keurig onderhouden uit en regelmatig krijgt het door een specialistisch bedrijf een grote schoonmaak. Van bijna alle tankstations diverse maatschappijen waar ik op mijn route vanuit Tilburg kom is dit station de schoonste en doorgaans goedkoopste.
Prima tankstation, er is geen winkeltje aanwezig. Wel kan je hier je auto wassen in een wasbox of bij de naastgelegen wasstraat. Er is ook een mogelijkheid om je banden op te pompen.
Bijzonder onvriendelijke man. Helaas zijn wij kortgeleden aangereden op de rotonde bij het tankstation. Zowel wijzelf als de sleepauto werden op een zeer onvriendelijke manier wegstuurt. Een beetje behulpzaamheid zou fijn zijn geweest.
Het is erg fijn om hier te tanken. Sinds kort kan je ook contactloos betalen. Dit vind ik een pluspunt.
Altijd goedkope benzine, vaak druk maar de moeite waard om te wachten. Ook gemakkelijk om je auto te wassen.
Samen met Tango aan de Utrechtseweg de goedkoopste in de buurt. Deze heeft als voordeel: wasgelegenheid zowel zelf wassen als wasautomaat en bv gasflessen op voorraad.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid