facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Shell

Adres: Utrechtseweg 57, 6862 AC Oosterbeek
Telefoonnummer: +31263334593
Stad: Oosterbeek
Route: Utrechtseweg 57
Postcode: 6862 AC


Openingstijden

Maandag: 06:00 - 22:00
Dinsdag: 06:00 - 22:00
Woensdag: 06:00 - 22:00
Donderdag: 06:00 - 22:00
Vrijdag: 06:00 - 22:00
Zaterdag: 07:00 - 22:00
Zondag: 08:00 - 22:00

Recensies
Leuke acties bij het wassen van je auto. Ik kom hier bijna elke week en neem dan een wasbeurt van 10,50 E. Nu actie insectenverdelger vraag naar de voorwaarden binnen. Dit gedaan te hebben krijg ik het antwoord dat je alleen bij een betaalde wasbeurt Best dit voordeel krijgt. Toch jammer dat ik niet eenmalig 13,50 breng maar wekelijks 10, 50.. En dan geen recht heb op een voordeel.
Graag de site aan passen op Google stond dat het open was maar stond voor gesloten deur half 10. Gelukkig was eenmalig nu weer gewone tyd weer geopend
Meeste personeel is klantvriendelijk, op een jonge dame na, ze was behoorlijk klant onvriendelijk. Mijn tank is deels kapot, waardoor ik tijdens het tanken moet knijpen om mijn tank gevuld te krijgen, doe dit al superlang bij Shell Oosterbeek. Ik had nu een blonde jongedame van rond mijn leeftijd 20, die tegen mij zei dat ik zo absoluut niet mocht tanken, waarop ik antwoorde dat mijn tank deels kapot is, zegt zij, ja maar ik wil het niet hebben dat je zo tankt anders gaan mijn tankpompen kapot, waarop ik weer antwoorde, er heeft nog nooit iemand van je collega's moeilijk gedaan, zij antwoord hierop best brutaal en op een zeer ontvriendlijke toon: DAN ZOEK JE MAAR EEN ANDER TANKSTATION, JE GAAT HIER OP MIJN TANKSTATION NIET MEER TANKEN. Ik moest dus halverwege het tanken stoppen. Dus ik rond af betaal en zeg tegen haar, zeer klantvriendelijk op een geïrriteerde toon maar nog wel met nette woorden, krijg ik een applaus naar me toe met het antwoord: Zeer volwassen hoor, zeer volwassen hoor. Ik was altijd vaste klant bij deze Shell, maar die zijn ze nu kwijt. VERDER VOOR DE REST IS AL HET ANDERE PERSONEEL, BEHOORLIJK KLANTVRIENDELIJK EN PROFESIONEEL. MIJN COMPLIMENTEN VOOR HEN DIE WEL NETJES ZIJN.
Wat een goede fijne service en mijn compliment voor de netheid van het toilet. Top
Altijd heel vriendelijke bediening en leuke aanbiedingen. Vooral de wasstraat is veel gebruikt. Ook de openingstijden zijn ruim, dus je kunt er gemakkelijk tanken.
Heb ooit een keer liters van die zogenaamde Benzine gedronken. Was erg lekker. Morgen kom ik nog een keer!
Lekkere drank voor mn voiture.
Prima. Bediening altijd vriendelijk. Wasstraat ook prima.
Vriendelijk, gastvrij gewoon zoals je het verwacht
Even de openings tijden aanpassen op de site
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid