facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Shell

Adres: A6, 8313 PV Bant (plaats)
Telefoonnummer: +31527261892
Stad: Bant
Route: A6
Postcode: 8313 PV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SuperTank Bant SuperTank Bant 2 km SuperTank is een goed bereikbaar tankstation, hij ligt net naast de snelweg. Dit tank...
SuperTank SuperTank 2 km SuperTank is een goed bereikbaar tankstation, hij ligt net naast de snelweg. Dit tank...
Recensies
Bij Fastned staat geen prullenbak waardoor er allemaal zwerfafval verspreid ligt. Dat moet Shell echt lossen met Fastned
Deze Shell heeft een mooie winkel waar zelfs Softijs en milkshakes verkocht worden. Softijs smaakte heerlijk niet te zoet en mooi romig.
Onvriendelijk personeel op zondagmiddag, hebben duidelijk niet zo veel zin om te werken. Jammer! Wel lekkere broodjes.
Vriendelijk personeel en zeer goede luchgerechten voor een goede prijs
Erg onprofessioneel die nieuwe jonge mannelijke werknemer van ze, zolang die er is hebben ze een klant minder. Ook geen mogelijkheid om een klacht in te dienen, hij staat je niet te woord op een manier hoe het hoort. Erg jammer!
Kom al jaren voor een stop van Rotterdam naar Friesland bij deze pomp. Vandaag toch een onaangename ervaring. Personeel bejegend klanten zeer onvriendelijk, zacht uitgedrukt. Gezien dat het veelste druk binnen was, stond ik op een afstandje te wachten op mijn broodje. Blijkbaar was er al geroepen dat mijn broodje klaar was, dit niet gehoord vanwege de drukte en dat ik afgeleid was door een berichtgeving op mijn telefoon. Echter moest dit in de volle zaak nog even extra benoemd worden 'Tsja, moet je maar niet op je telefoon zitten'. Waarna ik reageerde je hebt geen idee, ik heb ook andere dingen om vervolgens nog een opmerking erover heen te horen die ik gelukkig niet verstond. Andere klanten zag ik ook geschrokken kijken. Ronduit respectloos en zeer zeker niet gepast.
Gisteren deze pomp bezocht. Geen problemen. Vandaag weer. Zelfde personeel. Zeer chagrijnig naar ons toe. Gevraagd om een Milkshake Normaal zoals aangegeven op het menu. Maar mevrouw wou weten wat wij bedoelden met "Normaal". En zo nog een paar dingen. Volgende keer proberen we gewoon een andere pomp. Met personeel die wel vatsoenlijk zijn.
Zeer onvriendelijk personeel!! Frikandelbroodje anderhalf uur te lang in de vitrine. “Dat is dan jammer, we hadden het druk”. En er vervolgens niks mee doen. Een excuses was in ieder geval op zijn plaats geweest.
Voor €550 tank en mag je nog 0,50 betalen voor de toilet. Mevrouw achter de balie kon er niks aan doen omdat de toiletten van een extern bedrijf is. Mevrouw kan er niks aan doen, gewoon hele slechte service
Woensdag 15 januari pech met de auto, anwb kon op dat moment helaas niks voor ons betekenen. Binnen gevraagd dat het goed was om de net gekochte auto in een parkeerhaven naast de pompshop te laten staat tot de volgende dag, tevens als ze de sleutel konden bewaren voor de berger die de auto de volgende dag kwam ophalen. Dit was geen enkel probleem, de wagen kon mooi onder camera toezicht staan en de sleutel is netjes in bewaring gesteld door de zeer vriendelijke dames van de pompshop. Volgende dag auto komen halen en nog even gesproken met de dames, wederom zeer vriendelijk en behulpzaam! Dikke pluim voor deze shell en de vriendelijke medewerkers. Vaste stop voor een kop koffie volgende keer als ik er langs rij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid