facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Shell

Adres: A1, 3828 NZ Hoogland (Nederland)
Telefoonnummer: +31334801839
Stad: Hoogland
Route: A1
Postcode: 3828 NZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Peut Kreijne Peut Kreijne 4 km Waardeloze dhl service punt na twee keer geweest nog niet verstuurd dan maar naar een...
Recensies
Dikke rij bij de broodjes en dan om 15u in de middag. 3 man personeel naar 2 staan toe te kijken. Geen snackjes beschikbaar alleen gehaktballen. Volgende keer maar doorrijden.
Armzalige tankstation. Ja als je alleen wilt tanken zit je goed. Maar binnen ziet het er verloederd en smerig uit. Weinig keuze en vooral de verpakte broodjes afdeling is leeg en treurig. Maar goed, geen concurrentie op deze plek dus dan kan je inderdaad de kantjes ervan af lopen.
Voor de zoveelste keer een broodje en een verse muntthee besteld en weer alles is op..., en dat om 10.00u in de ochtend, terwijl je de croissantjes ziet liggen. Klantonvriendelijk en zeker niet aan te raden wanneer je deze vergelijkt met andere Deli2go's. Doorrijden naar de volgende dus!
Nog nooit meegemaakt 24 minuten moeten wachten tot ik mijn Broodje heb en niet eens excuses of wat dan ook nooit meer dat ik hier heen ga wat een slechte tent Ze werken niet eens door alles lekker op het gemakje
Koop je voor ruim 5 euro een tosti bij de Starbucks. Is die niet alleen goor maar ook nog eens bevroren van binnen. Helemaal top dit. Het makkelijkste ter wereld kunnen ze niet eens op een juiste manier maken. Daar gaat je geld.
Iedereen in de rij bij de bakery. Wil je alleen iets afrekenen, moet je dus wachten tot alle broodjes gemaakt zijn. Zeer inefficiënt en klantonvriendelijk!
Slechtste pomp snachts waar vaak niks voor elkaar is, geen koffie, eten en wc papier of iets als je naar de wc moet
Dikke rij bij de bakkerij en als je iets nodig hebt van achter de toonbank wat je zelf kan scannen zit je zo 10-15 te wachten in de rij! Zonde
Krijgt een prijs voor het meest smerige tankstation ooit. Niet alleen als je aan komt lopen langs Starbucks, die buiten op het terras net zo ranzig is, maar ook binnen. Ze zijn volgens mij net open. Het stinkt naar urine, toiletten te ranzig voor woorden, prullenbakken buiten, binnen en in het toilet helemaal vol. Bij de koffie corner overal gemorste koffie en als klapper op de vuurpijl moest ik om te plassen onder het poortje door kruipen. Bijzonder... Ik zou schoonmaak personeel inhuren. Of loonsverhoging geven, zodat er wel gepoetst wordt. Er is lang niet ECHT goed schoon gemaakt.
Wat een onvriendelijk tankstation. Wil je stoppen voor een broodje om half acht in de ochtend is er niets. Ga je naar het toilet.....is er geen wc papier. Lekker handig als je een grote boodschap hebt. Daar zit je dan. Meld je bij de kassa dat er bij het toilet geen wc papier is omdat je dat wel verwacht doordat je ervoor betaald geven ze op een onvriendelijk manier aan dat je er niet voor betaald. Dan moet je wat kopen, want dan wordt die 0,50 cent in mindering gebracht. Pffff...... volgende keer rijd ik dit tankstation voorbij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid