facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Shell HQ, Den Hague, The Netherlands

Adres: Carel van Bylandtlaan 30, 2596 HR Den Haag
Telefoonnummer: 070 377 9111
Stad: The Hague
Route: Carel van Bylandtlaan 30
Postcode: 2596 HR



op zoek naar gerelateerd: shell den haag hoofdkantoor, shell rijswijk, shell den haag carel van bylandtlaan 16, shell hoofdkantoor den haag adres, shell hoofdkantoor rotterdam, shell weena 70 rotterdam, shell international, royal dutch shell plc
Recensies
“Hallo Shell, ik geef tegengas! De rechter was duidelijk: Shell moet vergroenen. Toch willen jullie boren naar gas onder de Wadden. Daarom doe ik mee met deze actie van Milieudefensie en de Waddenvereniging. Bescherm de Wadden!
“Hallo Shell, ik geef tegengas! De rechter was duidelijk: Shell moet vergroenen.
RDS presteert uitermate slecht op de beurs en desondanks blijven van Beurden c.s. zich op de borst kloppen dat ze het zo goed doen in deze moeilijke tijden. De CEO van meer dan € 20.000.000 per jaar verschuilt zich achter discutabele beschermingsconstructies en geeft de beleggers slechts een fooi aan dividend. Als aandeelhouder heb je geen enkele invloed op dit mismanagement. Even wat cijfers: De aandelen Shell zijn YTD van 1/1 tot 18/9 nog slechts 43% waard. Komt dat omdat de olie in de hoek zit waar klappen vallen? Nee! Chevron en Total zijn nog steeds 64% waard YTD. Ook Exxon, BP en Esso presteren significant beter. Hoe stoppen we dit mismanagement van de duurste CEO van NL?
Alles was netjes geregeld, mooie parkeergarage, goed verzorgde training, kortom een leerzame dag.
Planeet boven poen
Gastvrij ontvangen, pand is schitterend. Je moet er wel wat te zoeken hebben, beveiliging is optimaal.
Wel even zorgen dat er een parkeerplek voor jou is geregeld in de P-garage want parkeren in de omgeving kan lastig blijken.
Mooi pand met buitengewone aandacht voor veiligheid! Mooi om te zien hoe dit in de cultuur is ingebakken!
Prachtig gebouw van binnen.
Prachtig gebouw. Alleen de buitenkant bewondert.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid