facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Shell Hank

Shell Hank

Info

Wij bieden naast de beste brandstof voor onze gasten heerlijke broodjes, snacks, friet, Barista koffie, Starbucks on the go en sandwiches uit eigen keuken.

Geschiedenis

Wij bieden naast de beste brandstof voor onze gasten heerlijke broodjes, snacks, friet, Barista koffie, Starbucks on the go en sandwiches uit eigen keuken.

Adres: Rijksweg A27, 4273LB Hank, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0162402406
Stad: Hank
Route: Rijksweg A27
Postcode: 4273LB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Truckeasy Hank Truckeasy Hank 532 meter Mooi ruim opgezet
Shell Shell 886 meter We zijn er gestopt om de nodige sanitaire behoeften. Dat viel dik tegen, erg vuil. De...
BP BP 1 km Mooi dat ze zelfscankassa's hebben,maar jammer dat wanneer de bonprinter niet functio...
Recensies
We zijn er gestopt om de nodige sanitaire behoeften. Dat viel dik tegen, erg vuil. De helft was stuk.
file ad pomp, én binnen, altyd opnieuw. Te gierig vr pinautomaat ad pompen. Rot station
Voor het sandwich broodje wordt er houdbaar brood gebruikt. Nog nooit z'n slecht broodje gekregen bij een tankstation. Ging gelijk de prullenbak in.
Pasje laten liggen. Werd direct opgestuurd. Netjes verpakt. Bedanken per post met klein cadeautje lukt niet zonder adres met een huisnummer... bij deze nogmaals dank!!!
Foutje gemaakt bij een aankoop en mocht het omruilen als er een review kwam. Dus hier is ie!
Wat een gezelligheid en vriendelijkheid. Net een broodje hotdog van de Shell genomen, heerlijk!!! Lang geleden dat ik zo lekker heb gesmuld. Dank je dames.
Net tankstation, met een nadeeltje vanwege relatief kleine parkeerplaats. Als er wat vrachtwagens staan is het gauw vol en chaotisch. Producten zijn goed, personeel vriendelijk.
4 uur 's nachts, geen klant in weide omgeving en 2 hele vieze damestoiletten. Zowel de pot, de vloer, de muren als de deur waar vieze druipsporen op zitten. Ik wil best betalen, maar wel voor een schone wc. En geen personeel te vinden in de tent.
Vriendelijk personeel en ik heb daar de lunchdeal genomen. Echter zodra je een ander broodje neemt komt er maar liefst € 1,50 bij en dat vind ik heel veel. Ook nog een frikandelbroodje genomen want andere waren op. dit broodje was ronduit slecht, kurkdroog en oud. Lag er waarschijnlijk al enige uren. Daar zou men toch alerter in moeten zijn.
Toilet vandaag niet schoon. En wel heel bijzonder dat je vanuit de halve shop kunt zien wie er bij het urinoir staat. Beetje ongelukkig ontworpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid