facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Shell Arnemuiden

Adres: Arnemuiden
Telefoonnummer: +31118606038
Stad: Arnemuiden


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Shell Arnemuiden Shell Arnemuiden 22 meter Fijn tankstation met fijn personeel en goed eten!
Recensies
Fijn tankstation met fijn personeel en goed eten!
Zojuist een hele vieze cappuccino en mocha gehaald. Was alleen melk, geen koffie. Wel 5,70 armer..
Vreemde bediening achter de kassa ,deze vond het nodig om zijn mening over mijn auto te geven,hij vond het een lelijk ding. Niet echt klantvriendelijk en onbeschoft !
Moest vanuit Middelburg naar Lewedorp en dacht even snel te tanken. Kon alleen niet de afrit vervolgen en werd weer de snelweg opgestuurd, jammer dat er geen andere uitrit is... Wel vriendelijk personeel.
Vriendelijk personeel en mooie shop
Gewoon Shell div etenswaren te koop toiletten zijn schoon kost € 0,50 maar voor mij is dat geen probleem ik zit graag op een schoon toilet niet de goedkoopste in zijn brandstof prijzen
Duur qua brandstof. Wel een goede shop en vriendelijk en behulpzaam personeel. Buiten is de ruimte krap maar dat komt door de ligging denk ik.
Dit pompstation heeft als extra een "Starbucks on the go". Geen verkeerde koffie, maar je betaalt natuurlijk wel de hoofdprijs. En voordat je de koffiemachine weet te bedienen ben je toch een kwartiertje verder. Verder een pompstation zoals zovelen.
Prima tanken, uitgebreid assortiment. duurder i.v.m. snelweg pomp.
Nauwelijks parkeergelegenheid om even de benen te strekken. Klein assortiment.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid