facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sharon's Trimsalon

Sharon's Trimsalon

Info

Bij Sharon's Trimsalon zijn alle honden welkom voor het knippen van nagels tot en met een complete trimbeurt of vrijblijvend vacht en gezondheidsadvies.

Geschiedenis

Mijn naam is Sharon Bos en tevens eigenaresse van Sharon's Trimsalon. Ik woon in het mooie dorpje Bunschoten-Spakenburg. Al heel vroeg wist ik dat ik ook met dieren wilde gaan werken. De liefde voor dieren is altijd mijn drijfveer geweest. Na het behalen van mijn Havodiploma heb ik de opleiding dierverzorging gevolgd en heb ik na vier jaar mijn diploma paraveterinair(dierenartsassistente) behaald.

Tijdens mijn opleiding kregen we een workshop ‘hondentrimmen’. Dat vond ik zo leuk, dat ik na mijn opleiding gelijk trimcursussen ben gaan doen. Even later had ik ook daar de diploma's voor op zak!

Ik heb 10 jaar in een dierenartspraktijk gewerkt en heb hiermee een uitgebreide vakkenis opgedaan. Bij mij staat de gezondheid van het dier voorop! Ik weet veel over de hondenvacht en de verzorging daarvan. Vakbekwaamheid is een vereiste om een goede behandeling te kunnen geven en voorkom je een hoop problemen.

Adres: Velduil 34, 3752 SC Bunschoten
Telefoonnummer: 0625078923
Stad: Bunschoten
Route: Velduil 34
Postcode: 3752 SC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Trimsalon Hélène Trimsalon Hélène 876 meter Leuke gezellige tent met deskundige trimster
Labradoodle trimsalon Spakenburg Labradoodle trimsalon Spakenburg 2 km Vanaf het begin meegemaakt en is uitgegroeid tot een professionele trimster
Recensies
Met liefde wordt onze hond Roef hier al jaren professioneel getrimd. Komt elke keer weer als een blije, mooie jongen, kwispelend naar buiten lopen. Sharon weet vertrouwen te wekken, belangrijk voor een hond met rugzakje.. Van harte aanbevolen!
Lekkere koffie
Talentvolle en lieve trimster veel veel kennis!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid