facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Shanthy

Shanthy

Info

Hartelijk welkom bij restaurant Shanthy!

Geschiedenis

Shanthy is het enige restaurant in Hilversum waar u in een sfeervolle ambiance kunt genieten van de rijkdom van zowel de indiase als de Ceylonese keuken.

Zoveel mensen, zoveel smaken. Het aanbod in ons restaurant is zo gevarieerd dat ieder iets van zijn gading zal kunnen vinden. De liefhebber van de pittige keuken zal wellicht kiezen voor één van onze heerlijke Zuid-Indiase of Ceylonese curry's. Maar ook voor wie het iets minder kruidig wil of zacht en romig, bieden wij de keus uit een breed scala van vlees-, vis- en vegetarische gerechten.

Al onze gerechten zijn op ambachtelijke wijze bereid met dagverse eersteklas ingrediënten op traditionele wijze. Een bijzonder voorbeeld hiervan vorm de tandoori, een op houtskool gestookte klei-oven die reeds in het zestiende eeuwse India werd gebruikt voor het bereiden van brood (de zogenaamde "nan"), vlees, vis en gevogelte. Vandaag de dag kan in restaurant Shanthy nog volop genoten worden van deze gerechten uit een oeroude rijke traditie.

Uiteraard willen wij u graag van dienst zijn als u advies wenst bij het samenstellen van uw menu.

Uw gastvrouw en gastheer,

Sitra en Radja



"Het enige restaurant waar u kunt genieten van de rijkdom van zowel de Indiase als de Ceylonese keuken."

"Het enige restaurant waar u kunt genieten van de rijkdom van zowel de Indiase als de Ceylonese keuken."
Adres: Havenstraat 36 , Hilversum 1211 KM, NL
Telefoonnummer: 035 621 9660
ln.yhtnahs@ofni
Stad: Hilversum
Route: Havenstraat 36
Postcode: 1211 KM


Openingstijden

Maandag: 17:00-22:30
Woensdag: 17:00-22:30
Donderdag: 17:00-22:30
Vrijdag: 17:00-22:30
Zaterdag: 17:00-22:30
Zondag: 17:00-22:30


op zoek naar gerelateerd: shanty hilversum menukaart, ganesha hilversum, india poort, restaurant havenstraat hilversum, indiaas restaurant hilversum, iens hilversum, surya hilversum, thuisbezorgd
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
India Poort India Poort 94 meter Ik eet hier graag. Er zijn meerdere Indiers in Hilversum maar dit is veruit de beste....
Surya Surya 454 meter In een intieme, rustgevende sfeer hebben we heerlijk gegeten. Diverse gerechten beste...
Recensies
Een van onze favoriete restaurants! Het eten is altijd goed en zeer smakelijk. Bijzonder vriendelijke bediening.klein en sfeervol restaurant, reserveren is verstandig! Speciale dieetwensen: Glutenvrije opties!
Wat kun je hier overheerlijk eten. Dit moet je echt een keer gegeten hebben. De gerechten gaan van niet pittig tot heel erg pittig. Voor iedereen is er wel een heerlijk voor-, hoofd- of nagerecht. Het Naan brood is ook zeker aan te raden. Heerlijk om in de overgebleven saus te dopen. Het restaurant is niet groot maar heeft een zeer sjieke uitstraling. Als je hier wilt eten dan is vantevoren bespreken wel raadzaam. De dames in de bediening zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Het is een mooi familiebedrijf. Echt een aanrader. Nu 2 maanden later hebben wij er weer gegeten en het was weer overheerlijk. Vegetarische menuopties: Er zijn diverse vegetarische menuopties Parkeren: Parkeren kan als je geluk hebt vlak voor het restaurant. Wij hadden telkens mazzel.
Kleinschalig Indiaas/Ceylonees restaurant met zeer vriendelijk personeel. De bekende Indiase gerechten staan op de kaart. Veel keuze. Chicken Kurma, Chicken tandoori masala en Butter Chicken vielen goed in de smaak. Als voorgerecht een heerlijke specialiteit van de chef en als toetjes verse mango en Kulfi. Beide erg smakelijk. De bedragen zijn schappelijk. Aankleding van het restaurant is netjes en straalt Indiaas uit en er wordt zachte muziek gedraaid Indiase ? klanken. Aankleding van bijvoorbeeld Surya is daarentegen iets sfeervoller. Al met al een zeer prettige ervaring. Vegetarische menuopties: Voldoende vegetarische mogelijkheden. Meeste is wel gericht op lam, kip en vis. Kindvriendelijkheid: De milde gerechten zijn ook voor kinderen niet pittig. Kinderen kunnen op dezelfde stoelen of banken zitten. Ik weet niet of ze ook speciale kinderzitjes hebben. Parkeren: Parkeren is altijd lastig op de Havenstraat. Tevens betaald parkeren. Het is beter om op de fiets te komen. Rolstoeltoegankelijkheid: Er is een klein opstapje meteen na de voordeur. Ook de draai kan wellicht lastig te maken zijn.
Wow, echt heerlijk gegeten bij Shanthy. Prachtige gerechten, super van smaak. Wij kunnen niet wachten om er snel weer te gaan eten. Mooie zaak met zeer vriendelijke bediening. Een echt aanrader!Eten: 5/5
Heeerlijk authentiek eten, lief, gastvrij en behulpzaam personeel. Komen hier graag en vaker terugEten: 5/5
I e d e r e keer als we hier zijn bestellen we iets anders en is het eten speciaal. Je proeft de aandacht en de liefde voor eten die ze hebben, zowel de bereiding als bij het serveren. Je kunt ze alles vragen over het eten en bereiden ervan, hier krijg je de aandacht die je elders vaak als klant mist. Grote klasse en wederom tot snel. Greetz, Jos @ Saskia
Watv een top restaurant in een mooie warme ambiance. Bij binnenkomst aller hartelijke begroeting met een indiase glimlach. Het eten is zeer groet en de porties ruim voldoende dit alles geserveerd met de meest klantvriendelijkste bediening ooit ervaren. Kortom hier eten is écht een verwen diner. Vegetarische menuopties: Veel op de kaart
Vriendelijke, behulpzame mensen die bedienen met een glimlach. Het eten de chef's special voor 2 personen was absoluut genoeg en héérlijk. Het restaurant is klein maar prachtig!
Vele jaren hier besteld. Super lekker eten, op tijd en warm bezorgd. Vandaag en enkele weken geleden zwaar teleurgesteld. Te laat bezorgd, maar veel erger koud eten en garlic naan is constant gewone naan. Gebeld maar, man aan telefoon luistert niet. Jammer, na vele jaren nemen we nu afscheid van dit bedrijf.
Stop nu met zoeken naar een GOED Indiaas restaurant, je hebt hem gevonden! In dit restaurant krijg je veel service, persoonlijke aandacht, verse ingrediënten, grote porties heerlijk Indiaas gekruid eten. Binnen een fraaie warme moderne persoonlijke ambiance. Ik ben fan van Indiaas eten en heb een hoop restaurants door Nederland bezocht maar Shanty's steekt met kop en schouder boven de rest uit. De prijs pretverhouding is heel scherp!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid