facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Shantala Rosina Babymassage

Adres: Centrum , Haarlem 2011 PM, NL
Telefoonnummer: 06 50551327
Stad: Haarlem
Route: Centrum
Postcode: 2011 PM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Massage Horizon Massage Horizon 938 meter
Bangkok Wellness & Spa Bangkok Wellness & Spa 986 meter Wij zijn gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen, massages, pedicure & manicure. Ook...
Beatframes Beatframes 1 km Vanessa is kundig, professioneel, geïnteresseerd en een fijn persoon. Ik ben klant si...
Schoonheidssalon Dream Beauty Schoonheidssalon Dream Beauty 2 km Inmiddels al een paar jaar klant bij Dream Beauty. Heel erg blij met mijn vaste schoo...
RAAK Massages en Bewustwording RAAK Massages en Bewustwording 2 km Marieke zet je hoofd ‘uit’ en laat je focussen op je lijf. Dat alleen al is bij mij e...
Eagle Eagle 4 km
Recensies
Zo leuk om op zo'n laagdrempelige manier mijn dochtertje te leren masseren. Rosina is professioneel, warm en betrokken tegelijkertijd. En heel flexibel in het inplannen van de afspraken. Heerlijk om in de vertrouwde sfeer van je eigen huis deze quality time met je kindje te creëren. Zo fijn voor de band. Ik herhaal de massage nog steeds een paar keer per week: Dank!
Rosina heeft bij mij thuis 3x een uur de cursus baby massage gegeven. Ze is empatisch, sociaal en creëert een fijne ontspannen sfeer. Flexibel in het plannen van de afspraken en ze komt mooi op tijd. Het waren leuke uren waarbij er veel aandacht is voor je baby. Ik heb de cursus samen met een vriendin geboekt. Niet alleen heel erg gezellig, ook heel erg betaalbaar. Zeker een aanrader!
Het was super leuk om deze cursus samen met mijn zoontje te doen. Rosina is heel rustig, nuchter en gezellig. De juiste persoon om deze cursus te geven dus. Ik vond het ook erg fijn dat ze zo flexibel was. Een aanrader!
Hele leuke baby massage cursus bij Rosina gevolgd. Ze is een fijn persoon en kan goed uitleggen. Ze komt aan huis dus dat is met een baby ook heel fijn. De baby massage helpt ook echt bij het ontspannen van mijn kindje dus echt een aanrader om een cursus bij haar te volgen!
Super fijne en leerzame cursus - Rosina is vriendelijk, nuchter en heeft ons geholpen met tips en technieken die echt helpen onze onrustige baby te kalmeren en beter te laten slapen. Ook was het geen probleem om een afspraak te verzetten als de dag toch even anders liep dan gedacht. Aanrader!
Echt een aanrader! Rosina kwam drie keer bij ons thuis en leerde ons stap voor stap alle massagetechnieken. Bijzonder om te zien hoe onze zoon erop reageerde en steeds meer wist te ontspannen.
Een hele fijne cursus aan huis gehad. Een rustige uitleg tijdens het oefenen/toepassen van de massage, maar ook aandacht voor vragen van ons als ouders. Een aanrader!
Hele fijne lessen aan huis. Rosina is flexibel en professioneel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid