facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Shakeplus

Shakeplus

Info

Shakeplus is de maaltijdshake op natuurlijke basis van hoogwaardige eiwitten, plantaardige vezels en essentiële vetzuren.

Geschiedenis

Shakeplus is de maaltijdshake op natuurlijke basis van hoogwaardige eiwitten, plantaardige vezels en essentiële vetzuren.

Voel je fit en energiek met Shakeplus als makkelijke maaltijd, sportvoeding of maaltijdvervanger bij het afvallen.

Geniet van een pure smaak zonder kunstmatige geur-, kleur, smaak- of zoetstoffen. Geen verzendkosten, de volgende dag al geleverd en nu met gratis persoonlijke coaching!

Onze taak

Mensen helpen met hun gezondheid en welzijn door middel van een scherp geprijsd kwaliteitsproduct, gecombineerd met persoonlijke service en gratis coaching door ervaren professionals.

Producten

- Shakeplus Maaltijdshake Vanille, Aardbei, Banaan, Chocolade en Cappuccino
- Shakeplus Omega-3 Visolie

Adres:
Telefoonnummer: 020 - 2292 888
ln.sulpekahs@ofni
Stad: Amsterdam



op zoek naar gerelateerd: kortingsbon shakeplus, shakeplus tussendoortjes, shakeplus recepten, shakeplus shakebeker, shakeplus vs herbalife, shakeplus repen, smart bracelet shakeplus, shakeplus blender
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid