facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Shade Media

Shade Media

Info

Shade Media helpt vastgoed ondernemers om via social media hoogwaardige leads, meer naamsbekendheid en extra omzet te genereren.



"Social Growing is opgericht in januari 2019 door Rick de Klein en Daniel Dali Willems.Social Growing helpt bedrijven om daadwerkelijk goede en meetbare resultaten te behalen via social media. Wanneer u anno 2019 geen verhaal vertelt via social media sta je als ondernemer 2-0 achter.Social Growing is gespecialiseerd in social media marketing en brand development. Geen full service, we doen alleen waar we echt goed in zijn en dat is het bouwen van een merk, het vertellen van een verhaal en het genereren van indrukwekkende money-results voor onze klanten."
Adres: Ringlaan 260 EJ, 260 EJ Wijchen
Telefoonnummer: 0615470051
Stad: Wijchen
Route: Ringlaan 260 EJ
Postcode: 260 EJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Prode Wijchen - Webdesign & Online Marketing Prode Wijchen - Webdesign & Online Marketing 470 meter Als "trotse mediapartner voor webdesign en vormgeving" van ons netwerk heef...
Presspower, reclamevormgeving Presspower, reclamevormgeving 881 meter Van ontwerp tot reclameproduct
Rotim verpakkingen BV Rotim verpakkingen BV 2 km Prima leverancier, erg gastvrij, mooie goed geprijsde producten
Recensies
Shade Media weet waar ze mee bezig zijn. Bovendien maken ze ook hun beloftes waar en communicatie is super! Erg goede ervaring gehad.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid