facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Shabu Shabu

Shabu Shabu
"Op zoek naar een sushi restaurant in Leiden, waar u onbeperkt kunt lunchen en dineren volgens ons all you can taste concept? Dat kan bij Shabu Shabu!U kunt bij ons genieten van heerlijke sushi en fantastische bijgerechten voor een vaste prijs.Onze koks verwerken pure en verse ingrediënten tot smakelijke gerechten zodat u een echte 'Japanese dining experience' kunt beleven. Uiteraard sluit u een diner bij ons altijd af met een uitgebreid dessertbuffet!Reserveer eenvoudig via de website en kom genieten van onze verse sushi gerechten."
Adres: Steenstraat 45-47, 2312BV Leiden
Telefoonnummer: 071 514 5980
Stad: Leiden
Route: Steenstraat 45-47
Postcode: 2312BV


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 16:00 - 22:00
Woensdag: 16:00 - 22:00
Donderdag: 16:00 - 22:00
Vrijdag: 12:00 - 22:30
Zaterdag: 12:00 - 22:30
Zondag: 12:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: shabu shabu prijzen, shabu shabu leiden, shabu shabu rotterdam, shabu shabu to go, shabu shabu menu, shabu shabu den haag, shabu shabu kuip, shabu shabu rijswijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sushi Time Leiden Sushi Time Leiden 723 meter Voor de eerste keer bij Sushi Time Leiden besteld en het viel me absoluut niet tegen!...
Japans genieten Japans genieten 931 meter Sushi was niet vers! Had flinke buikpijn er van ik ga nooit meer hier bestellen.
Yuki Sushi Yuki Sushi 935 meter Eindelijk een keer écht lekkere sushi gegeten. Wat een smaaksensatie. Uitstekende bal...
Shabu To Go Shabu To Go 2 km Gister voor het eerst besteld hier. Kip voorgerecht was goed. Hoofdgerecht was [Hot b...
Recensies
Het fijne van Shabu Shabu is dat ze een kaart hebben waarop alle gerechten afgebeeld zijn. Als je de namen van al die verschillende dingen niet meer weet is dat niet erg. Via de app steeds vier gerechtjes bestellen die komen als ze gereed zijn is ook erg makkelijk en het is ook wel gezellig dat er steeds bordjes worden neergezet en weer afgeruimd. Na tien minuutjes mag je de volgende vier bestellen en zo heb je voldoende tijd om lekker te genieten van het eten en om tussendoor lekker met elkaar te kletsen. Het personeel van Shabu Leiden was erg vriendelijk, alles bij elkaar twee dikke duimen omhoog!!
Bedrijfsnaam: Shabu Shabu Locatie: Leiden Soort: All you can eat restaurant Parkeren: Beschikbaar Toiletten: Beschikbaar, niet zo schoon wc’s rook naar riool Netheid 1/10: 7 Bereikbaarheid auto: Gemakkelijke Bereikbaarheid OV: Zeer gemakkelijk Rolstoeltoegankelijkheid: Ja Klantvriendelijkheid 1/10: 6 Review: Het eten was lekker, echter kregen we na de vierde ronde een sushi incl. haar erin. Dit werd opgelost, alleen werd het op hetzelfde bord geserveerd. Beetje onhygiënisch. Tuurlijk hebben wij aangegeven dat we wisten hoe hun concept was, echter staat nergens hoe de deserts besteld moeten worden en staan er ook geen borden bij de “desert bar”. Misschien handig om dit voortaan duidelijk te maken. Wc’s waren “netjes” echter rook het wel alsof het water van de dweil niet werd schoongemaakt en dat het rook alsof het al dagen lang staat en dat gebruikt werd om te dweilen. Citronella kost € 0,60 cent hoor, zou ook lekkerder ruiken. Voor de rest serveerden ze het eten vrij snel maar je had 10 min wachttijd om opnieuw te bestellen, in Shabu Shabu Amersfoort is het bijv 8 min. En hier kon je je deserts op de tablet bestellen.
Ik hield niet van de service, meer dan eens brachten ze me niet wat ik had besteld, en ik heb lang gewacht, het eten is goed, maar er is niet veel keuze. I didn't like the service, more than once they didn't bring me what I ordered, and I waited a long time, the food is good, but there's not much choice.
We eten hier zeer regelmatig. En blijft favoriet! Altijd lekker, vriendelijk personeel, lege bordjes worden snel meegenomen en bestellingen worden snel gebracht. Alleen jammer dat je tegenwoordig met telefoon moet bestellen. Parkeren: Op 5 minuten lopen een ondergrondse parkeergarage.
Met mijn verjaardag gegeten. 6 van de 12 zieke personen. Oplossing was kom nog een keer eten met 15 procent korting, maar ik wil niet komen eten. Ik uiteraard niet akkoord met rekening van 500. Gewoonweg slecht. Eten was niet meer dan een 6.
Helaas een van de slechtere sushi plekken waar ik ben geweest. Service was snel en vriendelijk maar de sushi was niet goed vergeleken met veel andere ketens.Eten: 1/5
Leuke actie om voor 5 euro drankjes inclusief te drinken. Eten was lekker en snel opgediend. Ik was verrast door het aanbod van warme gerechten. Calpis was lekker, maar had meer smaak mogen hebben. De toejes waren erg lekker. Voldoende ruimte om te zitten en het geluid van de gasten was niet te luid.
2 weken geleden hier gegeten. Ik ga vaker naar EAYC “Japanse” restaurants, deze is niet voor herhaling vatbaar. Vriendelijke en snelle service, maar het eten was onder de maat.
Fijn opgezette Shabu shabu met goed eten en snelle service. Alleen op weekenddagen is het wel erg druk en kan het soms wat langer duren.
Vriendelijk ontvangen en naar een tafel gebracht. Eenmaal besteld op de iPad komt het eten zeer snel. Maar rustig eten en dan weer op je eigen moment de nieuwe ronde bestellen. De sushi was heerlijk van smaak en vers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid