facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SGW Appelscha

SGW Appelscha

Info

SGW Appelscha is een wedstrijd voor paarden en ponies waarbij een dressuurproef, springparcours en crossparcours wordt gereden.

Adres: Vaart ZZ 104a, Appelscha
Stad: Appelscha
Route: Vaart ZZ 104a


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Appletown Appletown 1 km Appletown is een jongerencentrum voor alle jongeren in Appelscha en omgeving
Recensies
Erg mooi gebied om te wandelen. Sommige wildhekjes zijn moeilijk te passeren met de buggy
Vanaf de parkeerplaats een mooie wandeling gemaakt, de Bos en Duin wandeling. Het centrum bevat een winkel en een brasserie. En toiletten. Prima plek om een wandeling of fietstocht te starten! Er wordt ook van alles georganiseerd vanuit het Buitencentrum. Je rijdt het makkelijk aan ook, het ligt naast de op- en afrit van de A381.
Natuurgebied met voor ieder wat. Natte neuzen route van 7/8 km voor de hondenliefhebbers losloopgebied, volg gele route met pootje vanaf info centrum Drents Friese Wold.
Prachtige plek om te bezoeken. Leuke wandelroutes die je kunt opdelen. Een schaapskooi in de buurt. Parkeerplaats was klein.
Altijd gezellig zitten hier. Veel te zien omdat hier fietsroutes passeren. Eerst bestel je binnen het eten, dan ontvang je een boomschijf met daarop je tafelnunmer. Het eten wordt dan aan je tafel gebracht. Er is een leuke winkel bij van staatsbosbeheer. Kinderen kunnen hier het blote voeten pad lopen. Nette toiletten.
Prachtig bos en omgeving ook vrij rustig zolang het duurt
Heel veel leuke wandel routes ook natte neuzen route voor als je met de hond gaar wandelen speciaal korte famili route ook rolstoel en kinderwagen vriendelijk En in het restaurant heerlijke koffie en wet te eten niet duur maar wel erg lekker
Wat een teleurstelling! Maanden gewacht op een beetje fatsoenlijk terrasweer, een halve ochtend in de auto gezeten om erheen te gaan: wordt ons doodleuk de toegang tot het terras geweigerd omdat er zo nodig één of ander afscheidsfeestje van een personeelslid moet worden gevierd. En dat gebeurde dan niet bepaald op een klantvriendelijke manier, dat mag er ook nog wel bij vermeld worden.
Wij deden het blotevoetenpad. Dit is een pad van ongeveer 2..2km. Je krijgt aan de kassa een sleutel mee waar je het houten poortje naar het pad mee open krijgt. Wel fijn want je weet dat dit stuk echt is voorbehouden voor deze activiteit. Wij waren de aller eerste dit jaar, en ondanks dat de plassen soms nog heel diep en koud waren, was het pad al echt goed te doen. Er lag genoeg modder en andere ondiepe plasjes waar ze door konden lopen. Het pad loopt in een lus dus je kan het pad nog eens opnieuw doen als je wil. De vrouwen in het Buitencentrum waren ook super lief en behulpzaam, werd er zelf goed gezind van .
Wandelen fietsen het is altijd genieten in deze omgeving .Ruime parkeergelegenheid. Mooie gelegenheid om op het terras te zitten . Er is een kabouter pad en er zijn speeltoestellen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid