facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SGF-Advies "uw schakel met de overheid"

Info

voor al uw vragen op het gebied van ruimtelijke ordening en/of voor een omgevingsvergunning.

Geschiedenis

Ik ben als beleidsadviseur ruimtelijke ordening bij de gemeente Sneek gestart met mijn adviesbureau om een ieder te helpen bij het realiseren van ruimtelijke plannen. Ruimtelijke ordening is een specifiek vakgebied en niet simpel uit te leggen. Door mijn werk bij de gemeente weet ik waar een aanvraag om omgevingsvergunning of een wijziging van het bestemmingsplan aan moet voldoen.

Met mijn adviesbureau SGF-Advies dien ik principeverzoeken in bij een gemeente, verzorg en begeleid ik de aanvragen om een omgevingsvergunning.
Soms is voor een omgevingsvergunning een ruimtelijke onderbouwing nodig om aan te tonen dat de gewenste activiteit past binnen de (milieu)randvoorwaarden. Deze ruimtelijke onderbouwingen worden door SGF-Advies opgesteld. Als voor een ruimtelijke onderbouwing of voor een bestemmingsplan specifieke onderzoeken vereist zijn, dan vraagt SGF-Advies deze aan en verwerkt de resultaten in de toelichting van het bestemmingsplan of in de ruimtelijke onderbouwing. Zo kan SGF-Advies het gehele (vergunningen) traject begeleiden
Daarnaast maak ik zelf bestemmingsplannen om de initiatieven mogelijk te maken als deze niet in een bestemmingsplan passen. Onlangs heb ik nog een bestemmingsplan gemaakt voor het verplaatsen van een agrarisch bedrijf.
In het kader van de Natuurbeschermingswet 1998 is het verstandig dat een agrarisch bedrijf beschikt over een Natuurbeschermingswetvergunning. SGF-Advies kan een dergelijke aanvraag verzorgen en voor u aanvragen.

In het kader van de vereiste procedures kan ik namens een belanghebbende een inspraakreactie en/of een zienswijze indienen. Een wijziging van een bestemmingsplan kan soms nadelige gevolgen hebben voor andere percelen. Ik kan een vergelijking maken tussen het oude - en het nieuwe bestemmingsplan en eventueel een verzoek om planschade indienen.

Adres: It Harspit 9, 8494 PR Nes, Friesland, Netherlands
Telefoonnummer: +31622319955
Stad: Nes
Route: It Harspit 9
Postcode: 8494 PR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Toekomst Is Nu De Toekomst Is Nu 44 km Wees voorbereid want De Toekomst Is Nu!
Koudijs makelaardij Ameland Koudijs makelaardij Ameland 44 km Kreeg de opmerking dat ze wel eens een hogere beoordeling hadden gehad. Hierbij mijn ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid