facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SG de Waerdenborch

SG de Waerdenborch

Info

De Waerdenborch is een openbare scholengemeenschap voor vmbo met lwoo t/m gymnasium.

Geschiedenis

De Waerdenborch is een openbare scholengemeenschap voor het voortgezet onderwijs, met vmbo, havo en vwo met lwoo en gymnasium.

Adres: Haarstraat 14, 7451 CZ Holten
Telefoonnummer: 0548-378383
Stad: Holten
Route: Haarstraat 14
Postcode: 7451 CZ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:30
Dinsdag: 08:00 - 16:30
Woensdag: 08:00 - 16:30
Donderdag: 08:00 - 16:30
Vrijdag: 08:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Mijn Waerdenborch, Waerdenborch vacatures, Haarstraat 14 holten, Waerdenborch open dag, Waerdenborch Holten vakantie, Open dag Waerdenborch Holten 2023, Waerdenborch inloggen, Aantal leerlingen Waerdenborch Holten
Recensies
Tip voor als je er voor het eerst heen gaat: eigenlijk zijn de meeste docenten best wel aardig, zolang je maar aardig tegen hen doet.
Broodjes hete kip waren beste moeten terug komen wel voor normale prijs ipv €3,50
Kom moeilijk langs level 3, de getallen onder de 5,5 maken het zwaar. Onnodig veel grammatica, meneer Stekelenburg geeft mij echt pure depressie. Wel SO naar mevrouw Scheuders en meneer Kronig. Een korte samenvatting van tot nu toe mijn ervaring op deze school: 9 van de 10 leraren worden boos om niks, je leert vrij weinig, je moet nablijven omdat er op magister een verkeerd lokaal staat aangegeven. Oftewel doe jezelf dit de waerdenborch niet aan en je moet een betere school zoeken.
2x een uur moeten blijven zitten vanwege de Frans docent. Ga hier niet naartoe.
Dit was mijn eerste keer op de waerdenborch ik had hoge verwachting maar ik ben zwaar teleurgesteld in het personeel ik had en 7 bestelt en kreeg e en 4 de frikandel broodjes waaren undecooked en de chips waaren oudbakken, ik raad het niet aan om ooit in je hele leven ooit hier naarbinnen tegaan. Deze review is nog steeds relevant ter 27 augustus 2021.
Idk ben naar andere school gegaan
De broodjes zijn te duur, oprecht
Kan niet klagen
Beste middelbare school​ in de omgeving
Het is te druk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid