facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sfg Geldermalsen

Sfg Geldermalsen

Info

Met een grote diversiteit aan trainingen staat SFG voor kwaliteit, goede sfeer en professionaliteit. SFG staat voor u klaar.

Geschiedenis

Met een diversiteit aan trainingen biedt SFG de oplossing voor iedere doelstelling! SFG staat voor kwaliteit, goede sfeer en professionaliteit. Samen kijken we naar de oplossing die bij je past.

Het team van SFG nodigt je uit in onze sportbar voor een kwalitatief kopje koffie, cappuccino of thee. Maak vrijblijvend kennis met ons, vraag een Gratis Proefweek aan of probeer de Milon Cirkel!



"Professioneel sport en preventiecentrum. Werk aan een gezonde leefstijl/ lekker bewegen of werken aan andere doelen dat kan!! Sporters van jong tot oud mensen met blessure of aandoening zijn allemaal welkom.We hebben goed opgeleid personeel die je goed kan begeleiden om jou doel te behalen."
Adres: Rijnstraat 33, 4191 CK Geldermalsen-Oost, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0345-581000
Stad: Geldermalsen-Oost
Route: Rijnstraat 33
Postcode: 4191 CK


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 08:30 - 13:00
Zondag: 08:30 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: SFG Geldermalsen prijzen, SFG Geldermalsen opzeggen, SFG Geldermalsen openingstijden, Sporten Geldermalsen, Sfg openingstijden, Judo Geldermalsen, Sportschool Tiel, Team SFG Geldermalsen
Recensies
Ontzettend goed geholpen door fisio Inge Buis en de sportschool. Dankzij haar behandelingen in combinatie met pt lessen van Noa en de Easy gym is mijn knie en de spieren erom heen voor 80% hersteld op naar de laatste 20%. Ik ben ze ongelofelijk dankbaar voor hun geduld en lieve hulp. Een top sportschool met echte intresse voor de mensen.
SFG heeft een ordinaire kostenbesparing doorgevoerd door voortaan op vrijdagavond de tent te sluiten in het weekend zijn ze overdag ook gesloten. In datzelfde jaar uiteraard wel de tarieven verhoogd die al ver boven gemiddeld liggen met 50 eur per maand. Ze maken kennelijk maar al te graag misbruik van hun semi-monopolie positie in de regio...
Super sportschool, kwaliteit staat hoog in het vaandel. Soms wel behoorlijk druk en de prijs is aan de hoge kant. Het is helaas niet mogelijk om alleen van de fitnessruimte gebruik te maken, daarom betaal je ook voor de lessen die worden gegeven. Daarom maar 3 sterren
Ik heb deze lounge niet geprobeerd, is hij goed en is hij de hele week open?
Mooie gezellige sportschool met zeer goede apparatuur. Zeer goede begeleiding op maat maar ook goed voor de individuele sporter! Onderhoud aan de apparatuur is goed.
Hele fijne sportschool waar je elke keer je gevoel krijgt dat je thuis komt. Ze luisteren goed na je.
Goede, gastvrije sportschool met ruim aanbod van diverse sporten en fitness.
fitness d'r nu al 1 jaar en word altijd met open armen ontvangen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid