facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sfeertuinen

Sfeertuinen

Info

Ontwerpen van sfeervolle buitenruimtes. Wij vergroten en verfraaien je leefomgeving voor meer tuinplezier!

Geschiedenis

Ontwerp en realisatie van sfeervolle buitenruimtes. Wij vergroten en verfraaien uw leefomgeving. In harmonie met uw wensen en stijl. Wij denken in maatwerk oplossingen en geloven in meer tuinplezier.

Adres: Het Jaagpad 28, 3461 HC Linschoten, Utrecht, Netherlands
Telefoonnummer: +31628540577
Stad: Linschoten
Route: Het Jaagpad 28
Postcode: 3461 HC



op zoek naar gerelateerd: Tuin 40m2, Sfeertuinen Schinnen, Ontwerp kleine tuin op het zuiden, Wolfhagen 125 Schinnen, Kleine tuinen nl, Kleine tuin 30m2, Tuin 24m2
Recensies
Bastiaan is een vakman, met oog voor detail en creatieve oplossingen. Samen met hem zijn we tot een ontwerp gekomen dat bij ons past. In de realisatie ervan zorgt hij voor een nette afwerking. Hiermee hebben we nu een tuin waar we enorm van genieten.
Bastiaan is een vakman die geweldige ideeën heeft en overal een mooie oplossing voor kan maken! Fijn om mee samen gewerkt te hebben, we genieten nu alle dagen van onze tuin.
Nette uitvoering met oog voor beste benadering voor jouw tuin. Ook prijs-technisch niet ongunstig. Ik zou Sfeertuinen aanraden!
Zeer tevreden over het vakmanschap van Sfeertuinen! Professioneel en vakkundig. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid