facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sfeertuin

Info

De sfeertuin is een unieke landelijke locatie voor workshops, vergaderingen of (familie)feestjes. Heb je interesse, wil je iets organiseren of wil je meer informatie? Mail naar [email protected] of bel 06-12504514 Chris den Ouden.

Adres: Albrandswaardseweg 95, 3171 Poortugaal
Telefoonnummer: 0612504514
Stad: Poortugaal
Route: Albrandswaardseweg 95
Postcode: 3171


Recensies
Prachtige planten, Leuke prijzen, en een geweldige, en vriendelijke service.
Weer leuke dingen gekocht bij hun en zo vriendelijk zijn ze ga er graag naar toe en mij tuintje zie er weer al gezelg uit me boompjes paste niet in de auto maar niks was te veel hij bracht ze gelijk bij me thuis hartstikke bedankt en tot gauw
Niet te groot maar ruime sortering Je wordt er goed geholpen en het zijn fijne mensen
Wat een geweldige service! Zonder de deur uit hoeven toch de tuin mooi op kunnen fleuren. Super fijne communicatie, waarbij goed rekening werd gehouden met onze wensen en budget. Alles is gepot en wel thuisbezorgd, echt een aanrader!
Zeer fijne uitleg gehad.
Mooie planten
Geweldig tuincentrum ,super aardige eigenaren,goed advies gekregen ,een aanrader voor iedereen.
Superleuk tuincentrum! Hele vriendelijke mensen en je kan er met al je vragen terecht :
Super gezellig tuincentrum met een groot assortiment tuinbeelden, planten en decoratie. Super goed geholpen! Achteraf nog een lekker bakje koffie gedronken en een appeltaartje gegeten! Kort samengevat: top!
Mooie planten gekocht voor een fijne prijs!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid