facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sfeerhuys Lavanda

Sfeerhuys Lavanda

Info

Bed & Breakfast in Oosterbeek

Adres:
Telefoonnummer: +31264458638
Stad: Oosterbeek


Recensies
Wat een enorm gezellig B&B in het prachtige bosrijke Oosterbeek! Heerlijk ‘Ibiza’ sfeertje, heel leuk en sfeervol ingericht. We zijn zeer hartelijk ontvangen door Chris, de eigenaresse van dit verblijf die ons het één en ander vertelde over de B&B en Oosterbeek. Echt een aanrader! Zeker voor iedereen die van mooie wandelingen en bossen houden.
Sfeervolle, knusse B&B die is voorzien van alle gemakken. Je kunt er tevens terecht voor een heerlijk ontbijt en met de sjieke leenfietsen kun je de prachtige omgeving van de Veluwen en Oosterbeek gemakkelijk ontdekken. De gastvrouw is daarenboven echt een topper, die het je helemaal naar de zin weet te maken en jou en je gezelschap perfect aanvoelt. Ik was hier samen met een vriendin en we hebben echt een ontspannen topweekend gehad. Kan deze accomodatie iedereen aanraden!
Heel aangenaam verblijf en lekker ontbijt! Bedankt :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid