facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sfeerbeurs LaTable Naarden

Sfeerbeurs LaTable Naarden

Info

Sfeerbeurs LaTable Naarden - 9 t/m 12 november 2017 - De Grote Kerk Naarden.

Geschiedenis

Sfeerbeurs LaTable 2017
Grote Kerk Naarden - 9 t/m 12 november

Sfeerbeurs LaTable Naarden staat bekend om haar opvallend originele exposanten van hoge kwaliteit en de grote stroom publiek die ieder jaar weer deze lifestylebeurs met een gemoedelijke sfeer bezoekt.



"30 september 2021 en we zijn weer open!"
Adres: Marktstraat 13, 1411 PE Naarden
Telefoonnummer: 035-6239695
Stad: Naarden
Route: Marktstraat 13
Postcode: 1411 PE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Naarden Pronkt Naarden Pronkt 859 meter Naarden Pronkt weekend: 1, 2 & 3 februari 2019 in de Lunet in Naarden.
DansJeVrij DansJeVrij 859 meter Dansen op blote voeten! Zie voor verdere info https://www.dansjevrij.nl
De Mobiele Eenheid De Mobiele Eenheid 1 km De Mobiele Eenheid
De Nieuwe Mens De Nieuwe Mens 2 km De Nieuwe Mens organiseert lezingen over spirituele en levensbeschouwelijke onderwerp...
Ibiza Harbour Ibiza Harbour 2 km Ibiza Harbour ‘a Bohemian Dream’ De Jachthaven Naarden wordt omgetoverd tot een kleu...
Naarderbos Naarderbos 3 km Gratis kennismakingsclinic Starterscursus 5voor50 GVB cursus Handicap Trainingsprogra...
Recensies
Top avond gehad, het eten was super lekker. De ober Rick hielp ons super leuk. Heel enthousiast en gezellig. Echt een aanrader!Eten: 5/5
Heerlijke tapasgerechten. Wel erg aan de prijs. Als je een kleine eter bent dan volstaan 2-3 tapasgerechten. Er is echter ook keus uit wat grotere gerechten. Wijn is ook erg duur. Wel een uitgebreide wijnkaart en veel keus. De toetjes zijn heerlijk, de churros kan ik aanbevelen! Als je in Naarden bent, dan is het echt de moeite waard hier te gaan eten of borrelen. Inrichting is echt Spaans stieren koppen en mateadorskleding. Personeel erg vriendelijk.
Lekkere kaart. Verrassende wijnen. goede ambiance goede service !
Even een drankje doen met wat borrelhapjes kan een prijzige aangelegenheid worden bij de Turfloods. Voor 2 frisdranken en 4 tapas vragen ze 38 euro! Veel kleine hapjes voor te hoge prijzen maken het geen leuke ervaring. Waarom geen gevarieerd borrelplankje tegen een schappelijke prijs?
Wij hebben redelijk last minute bij de turfloods nog een diner voor 35 mensen geregeld. Na wat contact met Eefje is het haar gelukt om boven een lange tafel te maken die er prachtig uit zag. Super gegeten en gedronken, eten was erg lekker! Niemand kwam iets te kort en iedereen heeft echt genoten. Personeel was ook heel vriendelijk en zorgde ervoor dat alle glazen vol bleven en het eten tegelijk uitgeserveerd werd. Al met al super avond gehad, veel dank aan het hele team!
Allereerst moet ik zeggen dat het eten erg lekker heeft gesmaakt. Leuke spin op wat traditionelere gerechten. Helaas vond ik het personeel heel afwezig. We waren met een groep van 12 en moesten zelf alle borden en bestek verdelen, en de borden daarna ook zelf weer aan de bediening geven. Dit geeft een onrustig gevoel. Ook leek het personeel wat onervaren en kwamen ze niet meer langs de tafel voor drankjes of om vanuit eigen initiatief de borden weer mee te nemen. Zo stond de hele tafel uiteindelijk vol met borden, bestek en glazen van het hele diner toen het toetje aankwam.
Al met al erg lekker gegeten. Voorgerechten, tartaar van rode biet en tartaar vlees was erg lekker. Ook de ossenhaas en zeebaars waren heerlijk. Alleen de Marokkaans kip was wat droog, en zou een sausje bij de couscous niet misstaan/misproeven. Vriendelijke bediening, niet opdringerig en toch erg attent. Mooi ingericht, fijne draaistoelen en unieke wijnglazen die ik nergens heb gezien. Kortom: prima eten, uitstekende service en erg fijne ambiance. Kleine tip: de boter bij het broodmandje even in een schaaltje serveren ipv het plastic kuipje, maakt het helemaal af!
Vandaag hebben we heerlijk gegeten in de Turfloods. Het waren erg smaakvolle gerechten voor een hele redelijke prijs, het personeel was erg vriendelijk en attent. Zeker een restaurant om nog een keer terug te gaan.
Hier hebben de laatste jaren al wel wat zaken gezeten en op de een of andere manier lukt het nooit helemaal goed! De entree is dan ook te donker en het pand heeft weinig ramen, wellicht helpt dat ook niet! Binnen is het ruim opgezet, gezellig en voor een vrijdagavond nog best rustig, ik denk 2/3 van de tafels bezet. Op de kaart een soort oud verfrommeld schriftje, kan echt niet meer staan als je beneden eet voornamelijk tapas, wat meteen opvalt is dat er geen vis gerecht op is te bekennen, apart. De gerechtjes die we bestellen zijn allen smaakvol al laten ze soms wat lang op zich wachten. Bediening is jong maar vriendelijk en kan iets alerter en actiever zijn met bijvoorbeeld het serveren van nieuwe drankjes!
Fantastische plek om lekker te ontspannen en heerlijk te eten. Even genieten alsof je echt thuis bent. Dat is wat deze plek uniek maakt. Super vriendelijk personeel en een geweldige manager. Tot snel weer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid