facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SeysCentra

SeysCentra

Info

Behandelcentrum voor jonge kinderen met eetproblemen onzindelijkheid

Geschiedenis

De aanpak van SeysCentra is effectief en wetenschappelijk onderbouwd. Bij de behandeling van uw kind werken verschillende disciplines samen in een zogenaamd eetteam. Dit team bestaat uit een mix van specialisten, zoals: gedragswetenschappers, medische disciplines, fysiotherapeuten, logopedisten en diëtisten. Aan het team kunnen vaste consulenten verbonden zijn. Denk daarbij aan een kinderneuroloog, kinderpsychiater, een kindergastro-enteroloog en een kinderradioloog. SeysCentra werkt nauw samen met de Radboud Universiteit Nijmegen, het WKZ en het UMC+ in Maastricht.

Adres: De Horst 12, 6581 TE Malden, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 088 - 779 47 90
Stad: Malden
Route: De Horst 12
Postcode: 6581 TE


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30
Dinsdag: 08:30 - 12:30
Woensdag: 08:30 - 12:30
Donderdag: 08:30 - 12:30
Vrijdag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: SeysCentra vergoeding, SeysCentra ARFID, SeysCentra Pluryn, SeysCentra Vacatures, SeysCentra ervaringen, Behandeling eetproblemen kind, Gedragswetenschapper SeysCentra, De Horst 12 Malden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fysiotherapie De Kroonsteen Fysiotherapie De Kroonsteen 359 meter Exact hetzelfde meegemaakt als in de review van Steffie K hieronder: zelfs tot 2 keer...
Recensies
In oktober 2022 is onze oudste begonnen met een zindelijkheidstraining bij Seys Centra in Malden. Onze zoon is bekend met cerebrale parese, een fikse ontwikkelingsachterstand en autisme. Lange tijd hadden we de wens dat hij vóór zijn 10e levensjaar zindelijk zou zijn. Maar toen was daar ineens die bewuste verjaardag en droeg onze oudste nog altijd luiers. Is dat erg? Nee. Toch zijn we met behulp van de kinderarts op zoek gegaan naar de mogelijkheden. Twee weken zijn we iedere dag op en neer gereden vanuit Heeswijk-Dinther naar Malden. Op de eerste dag werden we hartelijk ontvangen en stelden alle betrokkenen zich voor. Hiervoor werd alle tijd en ruimte genomen. Heel belangrijk want op die manier is een goede basis gelegd voor een heel intensief traject. Na een uurtje en ook op de andere dagen ben ik in het ouderhuis gaan werken en was ik waar nodig toch dichtbij. De gedragstherapeuten zijn met onze oudste aan de slag gegaan. Zijn gedrag dat onze oudste 10 jaar lang gewend was, is gereset en er is nieuw gedrag aangeleerd. Luier uit, dichtbij een toilet, beloningen bij de hand en uiteraard veel consequentie bij de behandelaren. Deze aanpak heeft ervoor gezorgd dat onze oudste na twee weken al een hele mooie basis heeft gelegd. Daarna zijn we thuis opnieuw heel intensief aan de slag gegaan met de tips en tricks van Seys Centra. Ieder toilet bezoek of ongelukje registreerden we op de daarvoor bestemde lijsten. Het ging voornamelijk om het zelfinitiatief dat onze oudste moest laten zien. Hoe reageren we op eventuele ongelukjes? Hoe reageer je bij een succeservaring? Wat als onze ‘lange adem’ even niet lang genoeg was? En hoe zet je de zindelijkheidstraining door op school? Een pittig traject, niet alleen voor onze oudste zoon, ook voor het hele gezin. Maar mede door de zeer betrokken begeleiding van de behandelaren, zowel per mail als wekelijks telefonisch, kunnen we nu zeggen dat onze oudste zoon overdag zindelijk is!
Voor de meeste medewerkers complimenten zei doen echt hun best. Echter op behandelgebied en betrokkenheid ouders met begrip kan het vele malen beter. Een behandeling kan pas effectief slagen als ook alles medisch mee genomen word. In ons geval helaas dik onvoldoende. Dat wil niet zeggen dat wij en onze dochter niets geleerd hebben, maar het heeft veel verloren tijd kunnen besparen en meer gevoel en begrip op kunnen leveren.
Super team die voor je klaar staat, de betrokkenheid er erg groot bij zowel kind als ouders. En ze richten zich op een totaal plaatje. Zorgen mede dat je kind goed in de vel zit, dit werkt enorm mee voor de totale ontwikkeling. Dus ook het eten en drinken.
Toppers! In nog geen jaar van volledig sondevoeding afhankelijk naar een redelijke eter. En wat zijn ze ontzettend lief voor de kinderen. Onze dochter gaat er iedere dag met veel plezier heen.
Meer dan oprecht betrokken medewerkers, maar als systeem onvoldoende effectief in het oplossen van de problematiek. Voelde uiteindelijk als verloren kostbare tijd.
Top instantie, m'n zoon en mij de handvaten gegeven om z'n voedingspatroon op te bouwen en aan te sterken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid