facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sevilla Guías & Tours

Info

"Comenzamos los tours con desconocidos pero los acabamos con amigos"
En Sevilla Guías & Tours creemos que los recuerdos de tu viaje son lo más importante. Nuestra misión es ofrecer a nuestros clientes una visión inolvidable de Andalucía.



""Comenzamos los tours con desconocidos y los acabamos con amigos”.David M. CEO Guías & Tours.En Sevilla Guías & Tours creemos que los recuerdos de tu viaje son lo más importante. Ponemos a tu disposición todo un equipo de profesionales que se ajustará a tus necesidades y a tu presupuesto.Ayúdanos a diseñar el tour perfecto para ti.Diseñamos el tour en Sevilla a tu media ya sea para grupos grandes, pequeños, familias con o sin niños, parejas, escuelas o viajes de incentivos…"
Adres:
Telefoonnummer: +34668100518
Stad: Amsterdam Centrum



op zoek naar gerelateerd: Amsterdam Guías, Tour Ámsterdam español
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Travan Tours Europe Travan Tours Europe 3 km Helaas, voelde als vergane glorie Slechte service of we hadden het gewoon niet getrof...
Venturia Venturia 11 km Avontuurlijke training of coaching door workshops, (meer-)daagse trajecten of kampen ...
Recensies
Anna était fabuleuse! Vraiment! J’ai adoré l’expérience! C’est une façon insolite et originale de découvrir Séville. Anna est si gentille, intéressante et dévouée. Elle m’a même fait de belles recommandations pour la suite de mon voyage solo. Je recommande vivement cette activité. :
Zeer enthousiaste gids! Danku
Geweldige ervaring met Julio. We bezochten de kathedraal en het Museum voor Schone Kunsten. Een ervaring die cultuur en entertainment in gelijke delen combineert. Een genoegen
Julio is een open boek en vertelt je de geschiedenis van Sevilla met een toon en enthousiasme waardoor je aandachtig blijft voor elk woord. Ik raad het 100% aan
Mysteries en legendes door Sevilla met Ana als gids is een geweldig plan. Zeer plezierige en leuke rondleiding. Een uitzonderlijke gids.
Julio heeft ons meegenomen op een spannende tour door het meest mysterieuze Sevilla. We kregen echt koude rillingen toen we naar hun verhalen luisterden. Een andere en volledig aanbevolen tour. Bedankt!
We namen de wandeltocht met Julio door het historische centrum en het was een absoluut wonder. Julio is een historicus met veel kennis en een groot overdrachtsvermogen. Zijn liefde en genegenheid voor zijn stad is duidelijk en laat je dat ook voelen. Sterk aanbevolen.
Het was een geweldige tour! Zeer interessant en elk verhaal is benadrukt door de gids, Julio!
Anna was erg geweldig! Ze zei dat het pas haar vijfde tournee in het Engels was, maar ze deed het zo goed. Zeer gemakkelijk te begrijpen en maakte de tour zo leuk! Geweldige manier om de beste delen van Sevilla te zien.
Ana heeft ons een prachtige rondleiding gegeven. Ze was attent, vrolijk, heel glimlachend en haar verhalen waren zeer interessant voor ons. Wat ons het meeste beviel was de actuele visie van mysterie en horror die hij perfect wist over te brengen. Ik zou het zonder aarzeling met haar als gids herhalen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid