facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sevenhills

Sevenhills

Info

Best steak and New York food in town!

Geschiedenis

Met een geheel vernieuwend concept is Sevenhills New York Bistro & Lounge the place to be in Delft! Een plek waarbij iedereen wordt ondergedompeld in de stoere sfeer die New York bezit, en nu ook is terug te vinden in deze bistro. Er worden verfijnde gerechten met een eigentijds tintje geserveerd.

Sevenhills New York Bistro & Lounge is gevestigd in een karakteristiek pand, midden in het centrum van Delft en is geopend van dinsdag tot en met zondag voor lunch, borrel en diner!



"Sevenhills bevindt zich midden in het centrum van Delft in een uniek pand met terrasboot.Wij serveren lunch, diner de gehele dag!, high wine, high tea, high gin, high beer en borrelplanken.Onze specialiteiten zijn de dry aged tomahawk steak en dry aged ribeye. Een aanrader is onze tasting platter; planken met een proeverij van voor- hoofd- en nagerechten geserveerd in 3 gangen. Geen vleesliefhebber? Wij hebben ook een groot aanbod aan vis-, vegetarische en veganistische gerechten. Op zoek naar een leuk uitje? Boek dan een privé sloep met lunch of diner op de boot.Liever een lunch of diner thuis laten bezorgen? Onze pakketten staan in een handomdraai op tafel, ook leuk om cadeau te geven!"
Adres: Achterom 165, 2611 PN Delft
Telefoonnummer: 0152128903
Stad: Delft
Route: Achterom 165
Postcode: 2611 PN



op zoek naar gerelateerd: sevenhills delft, moodz delft, sevenhills oostvoorne, sevenhills vaste planten kwekerij tinte openingstijden, seven hills istanbul, seven hills delft high tea, seven hills groesbeek, moeke delft
Recensies
De broodjes die we vooraf kregen waren echt heel lekker! Helaas was de soep niet warm, dus kreeg ik een nieuwe. De soep en de carpaccio waren erg lekker. Het hoofdgerecht was ook niet zo warm, maar dat heb ik zo gelaten. Het nagerecht was heerlijk. Hierna nog cocktails gedronken en die waren erg goed, net als de nacho’s. De bediening was erg vriendelijk.
- gezellige, enthousiaste en behulpzame bediening - leuk terras op een boot aan de kade - lekkere gerechten Tip: wentelteefjes zijn heerlijk, haast een soort stevige kaneel pannenkoeken.
Echt superlekker eten! Aardige bediening, leuke locatie en mooi ingericht. Ik vond alleen de muziek iets te hard staan, maar dat kan ook aan mij liggen.Eten: 5/5
Met 2 personen heerlijk gegeten. Mooie en leuk ingerichte zaak. Lekkere broodjes met smeersels vooraf, boneless ribs als appitizer, hoofdgerecht tomahawk steak van 1000 gram voor 2 personen en als toetje de brownie. Alle gerechten zijn super en goed op smaak. Steak was superlekker. Een klein puntje van "kritiek" : Persoonlijk hoeft er voor ons niet zoveel garnituur bij de gerechten en zeker niet bovenop de steak. 1 mandje friet voor 2 stevige kerels vonden wij wel een beetje karig. Bediening was supervriendelijk met voldoende aandacht.
Prima restaurant. Wel wat prijzig voor wat je krijg. Maar wel lekker! Goeie service!Eten: 4/5
Gezellig tentje met verschillende arrangementen. Wij hadden een bierproeverij arrangement met 3 gangen. We kregen 3 biertjes en 3 gerechtjes. Het eerste gerecht was een plankje met borrel hapjes als bijvoorbeeld ham, broodjes en olijven. Daarna een stukje tonijn sashimi en als laatste frituur snacks met nachos.
Mooi pand lekker stoelen en vriendelijke personeel eten was goed alleen weinig groenten toetje was een Belgische wafel met fruit en ijs fruit moest je goed zoeken en de wafel was te warm zodat het ijs veel te snel smolt Vond de prijs iets te hoog voor wat je kreeg maar de smaak was goed
Lekker eten, zeer feestelijk neergezet. Het duurde wel wat lang, maar dit kwam omdat het stomen veel tijd in beslag neemt. Verder zeer vriendelijk personeel. Ook zijn de toiletten erg schoon. Naast de toiletten zat de keuken, waar je de koks aan het werk zag. Het zag er professioneel uit. Ook het eten is formidabel. Als ik iets zou aanraden is het een plank met allerlei soorten voorgerechten zie foto, zo heb je in ieder geval ten minste iets wat je altijd lekker vind. Het bestaat uit carpaccio, zalm, tonijn, geitenkaasbitterbal en een klein soepje.
Leuk menu met verschillende heerlijke hapjes, goede bubbel erbij.....kortom, fijn!Eten: 5/5
Vriendelijk personeel! Lekker gegeten op een leuke locatie net aan de rand van Delft. Personeel weet waar ze over praten, de kennis van wijn is ook aanwezig. Kortom: top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid