facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SEVEN-TWENTY CABLEPARK

SEVEN-TWENTY CABLEPARK

Info

Bij aankomst bij de hoofdpoort even aangeven dat je gaat waterskiën of wakeboarden je krijgt het entree bonnetje van 3 euro bij ons weer terug.

Geschiedenis

Welkom op de pagina van 720 Cablepark.

720 Cablepark is sinds 2010 geopend en het hele zomer seizoen kan hier van zonsopgang tot zonsondergang heerlijk genoten worden op het water en op ons terras.

Bij 720 bieden wij verschillende disciplines aan, waaronder Wakeboarden, Wakeskaten & Waterskiën.
Elke discipline is snel te leren waardoor iedereen, van jong tot oud, deze verschillende sporten snel onder de knie kan krijgen.

Proberen? Reserveer van tevoren via de mail of telefonisch om teleurstelling voorkomen. Geef bij aankomst bij de hoofdpoort even aan dat je gaat waterskiëen of wakeboarden je krijgt bij aankomst je betaalde entreebonnetje van de schatberg op de waterskibaan weer terug.



"Vanaf het eerste weekend in maart zijn we weer open.Enkel op reservering! Boek online via onze website.Waterskiën en wakeboarden voor beginners en gevorderden.Voor wie niet het water op gaat hebben we een gezellig terras met horeca met uitzicht op de waterskibaan"
Adres: Middenpeelweg 5, 5975MZ Sevenum
Telefoonnummer: 0774670178
Stad: Sevenum
Route: Middenpeelweg 5
Postcode: 5975MZ


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 20:30
Dinsdag: 11:00 - 20:30
Woensdag: 11:00 - 20:30
Donderdag: 11:00 - 20:30
Vrijdag: 11:00 - 20:30
Zaterdag: 11:00 - 20:30
Zondag: 11:00 - 20:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Seven-Twenty Cablepark Seven-Twenty Cablepark 386 meter Kids hebben zich geweldig geamuseerd. Vriendelijke medewerkers. Gaan we volgende keer...
Recensies
Hele leuke ervaring om te doen, na een uurtje begin het eindelijk te komen . Zit/kijk gedeelte is goed alleen aan de dure kant. 5,20 voor een Corona of Desparado
Hele vette baan!!! Super vriendelijk personeel!! Duidelijke instructies. Fijn huur materiaal van goede kwaliteit. Het water was alleen nog een beetje koud
Kids hebben zich geweldig geamuseerd. Vriendelijke medewerkers. Gaan we volgende keer terug doen.
Dank François! Je hebt ons goed vermaakt en geholpen. Boven verwachting leuk geweest!
Super leuk om te doen! Als beginner hebben ze ons uitstekend op weg geholpen. Het personeel is erg vriendelijk en vanaf het terras is het leuk om te kijken. Al met al een top ervaring:
Top baan! Relaxte sfeer, goeie uitleg en leuke mensen. Echt een aanrader!
Zag een van de werknemers op de ski's van een kind stappen nadat het kind van een van de illegale sprongen was gegaan. De jongen wist niet dat dat niet mocht omdat hij geen Nederlands verstond hij kwam uit Noorwegen denk ik. De werknemer die op zijn ski's stapte, leidde ertoe dat de jongen onmiddellijk viel toen hij begon en zonder helm over het water werd gesleept. Uiterst onprofessioneel, ook al was het als een grap was bedoeld.
Beste vréselijk onaardige mevrouw aan de telefoon vanmiddag. Ik hoop oprecht dat "720 cable park" van u is. Met deze houding, service en toon houdt u het namelijk niet lang vol als onderneemster en komt Karma vanzelf bij u aankloppen. Mocht u de eigenaresse niet zijn en de eigenaaresse leest dit, dan raad ik die oprecht aan om een andere dame / heer op deze functie te zetten en onderhavige mevrouw de inkoopster van Azijn te maken. Ik verwacht namelijk dat haar kennis van "zure producten" dusdanig is, dat ze daar in zal excelleren. Het empatisch vermogen, de woordkeuze maar met name de toon van deze "dame" vertegenwoordigt álles wat je juist níét op een klanten SERVICE functie wilt hebben. Bah! Nooit boeken hier!
Ik verschoot van de opmerking dat het personeel niet vriendelijk zou zijn. Ik vond net dat de man die ons in het water "schoot" heel aangenaam in omgang was. Hij hielp ons in de juiste houding en moedigde ons aan te blijven proberen. Als je aan de andere kant van het meer viel, moest je inderdaad terug wandelen, maar snap niet goed wat je anders zou verwachten, ze kunnen er moeilijk een busje zetten om je telkens op te halen? Ik had geen enkele ervaring en heb op het einde toch een volledig rondje kunnen maken! Na een goede portie vallen natuurlijk Wij huurden een wetsuit bij, wat ervoor zorgde dat het water lekker voelde van temperatuur. ik vond het een super ervaring! Hou wel rekening met stijve armen en benen de dag nadien!
Slechte baan, onmogelijk voor beginners! Geen loopbaan aanwezig op het water, val je in het water moet je met je waterskiën door het gras en struiken uit het water zien te komen en het stuk terug zien te kopen. Armoedig en totaal geen vriendelijk personeel. Waren allang blij dat we annuleerde en hun ruim 50 euro verdiend hadden voor niks. Ik zou zeggen, geniet ervan! Ik pas.... als je op deze manier je geld wil verdienen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid