facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Seva Randeep Singh

Seva Randeep Singh

Info

Seva Randeep Singh means "the Lion who shines with the radiance of God’s divine light as he fearlessly faces every challenge with an attitude of devotional service." and is the spiritual name of Jeroen van Rooij a new age artist in the Netherlands.

Adres: Leliestraat 3b, Roermond
Stad: Roermond
Route: Leliestraat 3b


Recensies
Arjan Singh komt zijn afspraken, die vooraf maakt om jou binnen te hengelen, niet na. Achteraf ontkent hij alles, wat hij vantevoren heeft beloofd. Hij zal binnen het budget van de verzekeraar proberen te blijven. Anders zou hij overleggen. Niet dus. Zelf geïnformeerd hoeveel hij al gedeclareerd had. En voor beide kleinkinderen over het maximum. Dus voor beiden een flinke rekening. Hoest €321,- maar eens even op in deze moeilijke tijd. U bent gewaarschuwd. Leg alle afspraken vooraf vast. Want hij ontkent alles.
Zeer slecht, niet aan beginnen. Beugel raakt elke keer los, waardoor je met een losse stang in je mond zit. Het boeit ze niet, als ze maar geld verdienen, helpen ho maar. Eenmaal verholpen, is het voor korte duur. Het proces herhaalt zich voortdurend.
Ze hebben me een verkeerde beugel gegeven dan kom je aan bij andere ortho zeggen ze dat ik gelijk een andere beugel moest en door hun arjan moet ik een kaakoperatie ondergaan omdat hij me de verkeerde beugel gaf waardoor men kaken niet op je juiste plek meer staan
Onhygiënische praktijk, en mocht je een negatieve beoordeling geven dan springen zijn assistenten gelijk op Google review en doen alsof hun patiënten zijn met een goede ervaring.
Helpt je goed, en is zeer aardig. Alles wordt goed uitgelegd voordat het in actie word gezet. Aanrader
een fout met de beugel gemaakt weer 6 maanden opnieuw beginnen!!!!!
Zeer slechte behandeling van zijn klanten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid