facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SettelsRoofvogels

SettelsRoofvogels

Info

Valkerijbedrijf Settels Roofvogels uit Bunschoten-Spakenburg is een erkend leerbedrijf. Trouwringen aanvliegen, Roofvogeldemonstratie, workshops etc.

Geschiedenis

e rustige en behoedzame vlucht van een buizerd, of de gecontroleerde felle vlucht van een havik en de grappige vlucht van een gier, afgewisseld met de ongelooflijke snelle stootduik van een valk en de geruisloze vlucht van een uil. En wat te denken van de zweefvlucht van een arend. Dit alles van zeer dichtbij meemaken, dat is de ervaring welke wij u willen laten meemaken tijdens onze roofvogeldemonstraties.

Valkeniersbedrijf Settels Roofvogels kan u van dienst zijn met het bestrijden van overlastdieren. Met onze methode / aanpak wordt overlastbestrijding voor u maatwerk. Wij werken voor: bedrijven, golfbanen, overheden, vliegvelden, gemeenten, sportvelden, opslagbeheerders, evenementenhallen en particulieren. Heeft u last van overlastdieren, zoals meeuwen, konijnen, duiven, kauwen of andere dieren, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Altijd al een dagje valkenier willen zijn?
Valkeniersbedrijf Settels Roofvogels biedt u deze mogelijkheid. Dichtbij de wilde roofvogels, en met dichtbij bedoelen wij dichtbij. Wij laten u bijvoorbeeld ervaren hoe het is om verschillende roofvogels en uilen op de hand te hebben zitten. Uiteraard gebeurt dit onder vakkundige begeleiding en met veel respect voor de dieren. Ook zult u deze dag ervaren hoe het is om een roofvogel of uil op uw hand te zien landen. Verdere mogelijkheden in overleg.

Altijd al iets willen weten over roofvogels, uilen of over het houden van… dan zit u bij ons goed! We zullen bij u op locatie komen inclusief diverse roofvogels en uilen en zullen u alles over deze prachtige vogels vertellen wat u maar wilt weten. Neem gerust contact met ons op en we bekijken samen voor u de mogelijkheden.

Verjaardagen: Je kunt natuurlijk een heleboel leuke activiteiten verzinnen om te doen, maar je kan ook kiezen om een roofvogel op je hand te zien landen. Samen met een aantal roofvogels en uilen kom ik bij je langs en mag je heel stoer een uil op je hand vasthouden. Het is in het begin misschien allemaal een beetje eng, maar natuurlijk wel erg spannend. Hoe vaak krijg je tenslotte de kans om bezig te zijn met wilde dieren?!

Trouwringen aanvliegen: Valkeniersbedrijf Settels Roofvogels is hierin gespecialiseerd en verzorgt dit graag voor jullie. Settels Roofvogels biedt de mogelijkheid om jullie trouwringen aan te laten vliegen door hun prachtige en lieve Europese Oehoe met een spanwijdte van maar liefst 160 cm! Trouwringen aanvliegen is absoluut een spectaculaire en onvergetelijke ervaring. Niet alleen voor het bruidspaar, maar ook voor de gasten. Ook vliegen wij sleutels aan bij voorbeeld het hebben van een nieuwe woning.

Adres: Groeneweg 24, 3751 LE Bunschoten
Telefoonnummer: 0654344544
Stad: Bunschoten
Route: Groeneweg 24
Postcode: 3751 LE



op zoek naar gerelateerd: Valkerij winkel, Overlastbestrijding met roofvogels, Roofvogel workshop Drenthe, Zelf vliegen met roofvogels, Workshop met roofvogels, Roofvogel workshop privé, Roofvogel kinderfeestje, Roofvogels voeren
Recensies
Prachtige dieren die door de eigenaar vertroeteld worden en met respect behandeld. De workshop geeft je een inkijkje in het gedrag en doen en laten van verschillende roofvogels. Jammer dat hij zo wordt dwars gezeten door de burocratische wereld.
Dit weekend weer een geweldige workshop gedaan bij Jeroen Settels. Leuke info gekregen en met zeer mooie en gevarieerde vogels mogen vliegen. Dit was nu de 2e keer eerste keer jaar of 7 a 8 geleden maar het programma is echt weer anders ingedeeld. Dus zeker voor mensen die twijfelen of het 1 of een 2e keer weer leuk en interessant is zou ik zeggen; DOEN!
Als je meer wilt dan alleen naar roofvogels kijken zit je bij Jeroen op de goede plek! Hij en zijn team kunnen je er eindeloos over vertellen. Ze zijn ontzettend vriendelijk en doen er alles aan om de workshops onvergetelijk te maken. Zeker een aanrader!
Super ervaring rijker, interessante lezing en informatie over roofvogels. Daarnaast het op de hand hebben van prachtige vogels, een woord "Fantastisch"
Als verjaardags cadeau een prive workshop gehad van mijn dochter. Vol verbazing geluisterd en gekeken naar Jeroen. Wat is deze man gedreven!!!! Dan de eigen ervaring met Marta de visarend SUPER,SUPER. Jeroen dank je wel voor deze onvergetelijke dag.
Jeroen vertelt ontzettend enthousiast en met veel liefde over zijn vogels en brengt daarbij veel kennis over. De workshop was erg interessant en vooral heel leuk. Super gaaf om verschillende vogels te mogen vliegen die landen op je hand. Jeroen houdt de veiligheid goed in de gaten en zorgt dat iedereen aan de beurt komt. Kortom een hele leuke, interessante en geslaagde workshop en een heel goed verjaardagscadeau voor mijn man :
Nooit eerder iemand zo met z'n roofvogels om zien gaan. Absoluut vertrouwen tussen mens en dier, prachtig!
Super gave ervaringsdag gehad vandaag! Met verschillende vogels mogen vliegen en veel informatie gehad over de valkerij en de vogels die ze hebben. Je kunt goed merken dat iedereen bij valkerijbedrijf Settels veel passie heeft voor het werken met deze dieren. Dit is erg leuk om te zien! Zeker een aanrader om eens een workshop te boeken bij dit leuke bedrijf!
Geweldige prive workshop gehad. Jeroen vertelt met passie over de dieren. Daarna het zelf mogen ervaren dat vogels naar je toe komen vliegen. Echte aanrader.
Vandaag zijn we bij de roofvogel workshop geweest dankzij een super gave win-actie op facebook ! Wat ongelofelijk mooi, gaaf en vooral indruk wekkend ! Je leert zo ontzettend veel over de verschillende vogels.. Over de soorten, hun doen en laten en de manieren van jagen en overleven. Je krijgt veel en vooral duidelijke informatie en er is genoeg ruimte om zelf je vragen te stellen. Tijdens de workshop ben je ook echt bezig met de vogels en leer je hoe je de vogels moet benaderen, vast houden maar vooral veel over de vogel zelf.. Wat ik het allermooiste vond aan de workshop is hoe er gepraat word over de vogels.. De passie voor deze ontzettende indrukwekkende dieren. Alles wat er met de vogels gedaan word gebeurd met respect naar de vogel en ten alle tijden staat de gezondheid en het welzijn van de vogel voorop. Wat is het mooi om te zien hoeveel passie deze mensen hebben voor hun vogels !!! Lieve Jeroen en Iris ontzettend bedankt voor deze leerzame dag ! Wij vonden het geweldig !!!!! En tot de volgende keer Groetjes Mike en Anouk de Kroon
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid