facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Servicepunt Vrijwilligerswerk - Welzijn MensenWerk

Servicepunt Vrijwilligerswerk - Welzijn MensenWerk

Info

Vrijwilligerswerk doe je voor jezelf of voor de maatschappij. Je krijgt er geen geld voor, maar je wordt betaald in geluk en gezondheid.

Geschiedenis

Hoe zorg je voor voldoende vrijwilligers? Hoe zit het eigenlijk met onkostenvergoeding? Begeleiding? Verzekeringen? Hoe krijgen we jongere vrijwilligers? Kortom: waar vind ik de informatie die wij nodig hebben om onze organisatie draaiende te houden? Allemaal vragen waar het Servicepunt mee kan helpen. Samen met u en vaak met andere organisaties die met dezelfde vragen worstelen.

Ben je op zoek naar leuk en geschikt vrijwilligerswerk of wil je weten wat je rechten en plichten zijn als vrijwilliger? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres.

Vrijwilligerswerk maakt gelukkig!
Vrijwilligerswerk doe je voor jezelf of voor de maatschappij. Je krijgt er geen geld voor, maar je wordt betaald in geluk en gezondheid. Want het is bewezen: mensen die vrijwilligerswerk doen leven langer en zijn gelukkiger! (bron: Health Benefits of Volunteering’ by Rene Bekkers, Theo van Tilburg and John Wilson).

Adres: Havelte
Stad: Havelte



op zoek naar gerelateerd: Vacatures Welzijn MensenWerk, Henk van der Meer Welzijn MensenWerk, Hulpverlening Meppel, Zorgalliantie Meppel, Maatschappelijk werk Meppel, Stichting Welzijn Lochem, Vrijwilligerswerk Meppel, Ccm De Plataan
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Veldkei - Welzijn MensenWerk De Veldkei - Welzijn MensenWerk 60 meter Leuk, gezellig dorpshuis waar normaliter veel te doen is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid