facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Service Maritiem Rob Peetoom www.servicemaritiem.nl

Service Maritiem Rob Peetoom     www.servicemaritiem.nl

Info

Service verlening op maritiem gebied | In bezit van groot vaarbewijs, Marcom A, BHV, Basic safety en certificaat Masst en tuigage grote zeilvaart



"Survey werkzaamheden gericht op de scheepvaart. Zowel nationaal als internationaal.Keuringen, inspecties al dan niet voor aankoop voor certificering maar ook voor de verzekering"
Adres: Trekvaart 45, 8271 AA IJsselmuiden
Telefoonnummer: 06 51507445
Stad: IJsselmuiden
Route: Trekvaart 45
Postcode: 8271 AA


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Roteg Racing Roteg Racing 1 km Staat altijd voor ons klaar met service , uitleg en goede kwaliteit
Recensies
Wij hebben Rob Peetoom benaderd om ons te helpen met de aankoop van onze eerste zeilboot. Onze eerste boot waar we hebben gekeken bleek helaas niet de beste keus. Rob heeft ons vervolgens een aantal tips gegeven waar we op moesten letten waardoor we onze zoektocht veel beter konden voortzetten. Hierdoor zijn wij bij onze huidige boot uitgekomen, en nadat Rob is mee geweest en de boot gekeurd heeft hebben we de boot aangeschaft. Fijn om te zien dat we een goede aankoop hebben gedaan zonder grote of verborgen gebreken, en met een goed beeld van de technische staat van het schip door o.a. Vlakrapport van staaldikte en bijv. Keuring en beoordeling van het tuigage. Wij gaan nog jaren plezier hebben van ons huidige schip dankzij Rob Peetoom. Daarnaast is Rob een aardige vent met verstand van zaken en doet hij wat hij beloofd. Wat ons betreft een echte aanrader, en als wij ooit een andere boot willen gaan kopen gaat Rob zeker weer mee.
Professionele aanpak en duidelijke uitleg. Steeds bereid om met je mee te denken als je ergens tegen aan loopt aan boord. Fijn om mee samen te werken.
Deskundig en accuraat. Plezierige ondersteuning.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid