facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Service Control

Service Control

Info

Service Control is al jarenlang een servicebedrijf voor de grootste merken in de Benelux.

Adres: Kattestaart 10, 3355 PP Papendrecht
Telefoonnummer: +31788906500
Stad: Papendrecht
Route: Kattestaart 10
Postcode: 3355 PP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Dit bedrijf moet aangepakt worden! Pure oplichting! Mijn derde Flow Daalderop Boiler ging net weer naar twee jaar stuk. Ik nam contact op met Service Control en vroeg hem of deze gemaakt kon worden. Inmiddels had ik al een offerte elders lopen voor een Quooker. De dame gaf aan dat de voorrijkosten 100,00 zou bedragen. De Monteur kwam en had een nieuwe Boiler bij zich, ik gaf direct aan dat dit niet de bedoeling was. Ik belde waar hij Bob was met Service Control en zij gaven aan dat bij hun ‘reparatie’ een ‘vervanging’ betekend. Uiteraard ging ik hier niet mee akkoord. Nu blijf ik aanmaningen ontvangen. Ik laat wederom van mij horen, maar wordt onbeschoft te woord gestaan. Nu dreigen ze met DAS incasso, laat ik daar nou net mijn rechtsbijstandsverzekering hebben lopen. Ik zie een incasso graag tegemoet, maar ga tot aan de rechter! Het gaat mij niet om 100 Euro maar om de manier hoe dit bedrijf te werk gaat.
Daylight robbery: Wij hebben een kokend water boiler van Floww itho daalderop, die al in de keuken zat op het moment dat wij hier kwamen wonen. Binnen die tijd heeft de boiler het al een keer begeven, en is de kraanuitloop 3 keer! vervangen, uiteraard allemaal net buiten de garantie van een jaar en exclusief voorrijkosten van 100 euro voor een klusje van 5 min in de randstad...
Lekkage aan mijn Floww kraan. Bij de Hub om precies te zijn. Na een kort mailcontact kreeg ik advies om eerst even zelf wat na te kijken alvorens er een monteur werd ingeschakeld. Met een duidelijke beschrijving is het probleem door mijzelf met mijn twee linkerhanden binnen een kwartier opgelost. Van een lekkende hub naar een goedwerkend systeem binnen 12 uur er ging een nacht overheen na mijn eerste mail en dat zonder enige kosten. Over service control: geen geldwolven maar service gericht. Top ervaring.
Super goed telefonisch te woord gestaan. Advies opgevolgd, aan de telefoon, en storing verholpen.
Dit bedrijf vind het normaal dat een kokend water kraan behoorlijk sputtert met brandblaartjes op je hand als gevolg wanneer je een kop thee zet. 'Het is een normale straal meneer en iedere kokend water kraan doet dat' aldus de monteur en de servicemedewerker. Ik snap niet dat je dit als bedrijf wil verkopen. Een andere kraan of je geld terug hoort niet tot de mogelijkheden.
Al 14 maanden wachten op een ovendeur die meteen lek bleek te zijn bij het plaatsen van de keuken. 2 maanden geleden zou dan eindelijk de monteur komen echter op het moment dat ie er had moeten zijn worden we afgebeld. Vandaag precies hetzelfde verhaal. K zou Vandaag nog verder teruggebeld worden, om 15 u zelf maar gebeld en ze waren ermee bezig. Ik zou echt teruggebeld worden. 1x raden..niet meer gebeld, dus morgenochtend bel ik zelf maar weer. Te bizar voor woorden dit.
Fijne ervaring. Op een avond storing gemeld per e-mail. Geen warm e/o heet water meer. Binnen 12 uur reactie. Welke mogelijke storingen zijn er en wat het gaat kosten. Tevens offerte erbij met een concurrerende offerte voor nieuwe installatie. Mogelijk evt. boiler reset. Itho Daalderop heeft diverse modellen de laatste 10 jaar. Krijg van hun een e-mail met tekening en advies hoe te resetten. Werkt dus wij weer gelukkig. Alles werkt weer.
Super slechte ervaring met de kokend water systemen van Itho daalderop. Sinds 2 weken is mijn 5de kokend water systeem in 10 jaar stuk. Dit betekend naast de waterschade die een plint boiler maakt evenals de rechtopstaande in je keukenkast een hoop narigheid met je eigen verzekering want, zelf hebben ze er geen! Heb al diverse modellen gehad maar ze werken allemaal voor Max 2 jaar. De laatste deed het voor hun iets beter want, net buiten de garantie…zo zijn ze van me af! Wel natuurlijk filters gekocht want dat vergroot de levensduur Voorheen kreeg ik nog netjes een nieuw apparaat maar, service control zit er nu tussen. Die werken maar wat graag samen want dat levert veel werk op! Mag er nu een nieuw kopen met een kleine korting…of overstappen naar een echte quooker! Kortom lieve mensen koop geen producten van Itho daalderop en neem geen service af bij service control! Hoe kan je samen werken met een leverancier die gewoon zeer slechte kwaliteit kokend watersystemen levert! al meer dan 10 jaar! Ze laten je gewoon in de kou staan!
Dit bedrijf zijn oplichters. Heb via bol een koelkast gekocht 3maanden oud. Slaat elke 20min aan en lijkt of er een wasmachine draait. Zegt deze meneer als geluid onder de 60decibel is moet u 70 euro afrekenen. Is die mooi dan . Pas dus op .
Wat een triest bedrijf! Ik heb 5 jaar lang extra garantie van mijn Floww kraan, maar daar doen ze niets mee. Mijn systeem staat niet geregistreerd. Of ik even een bevestigingsmail kan laten zien. Pffff... En of ik even de facturen van de filters kan laten zien van 4 jaar. Zelf verzonnen garantievoorwaarden!! Bah!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid