facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Service Apotheek Duiven

Service Apotheek Duiven

Info

Een persoonlijke, betrokken en deskundige apotheek in Duiven

Geschiedenis

Een persoonlijke, betrokken en deskundige apotheek in Duiven

Adres: Burgemeester Van Dorth tot Medlerstraat 3, 6921AS Duiven (gemeente)
Telefoonnummer: 31316261000
Stad: Duiven
Route: Burgemeester Van Dorth tot Medlerstraat 3
Postcode: 6921AS


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Www Apotheek Duiven, Apotheek De Linde Duiven, Apotheek herhaalrecepten, BENU Apotheek Duiven, Apotheek Zevenaar, Duiven medicijnen bestellen, Huisarts Duiven, APO Duiven
Recensies
Prima personeel. Maar als je wat moet ophalen, trek er dan maar minimaal een uurtje voor uit.
Ik ben een jaar bezig geweest om; 1.de juiste medicatie geleverd te krijgen.. 2.in de automatische drie maanden herhaalservice mee te lopen.. 3.achter recepten aan te bellen omdat de apotheek nooit in één keer iets van de huisarts blijkt te ontvangen.. 4.uuuuren in de rij en bij de locker te staan omdat er steeds weer iets verkeerd gaat.. Hier heb ik zelfs een gesprek over gehad met leidinggevende maar er blijven dingen mis gaan. Omdat dit alles mij teveel tijd kost en ik medicatie een serieuze zaak vind heb ik mij uitgeschreven bij deze apotheek.
Een goede apotheek. En waar mensen werken worden ook wel eens een fout gemaakt de moderne tijd heeft ook met pc problemen erbij gebracht . Over het algemeen net personeel en beschaafd. Het is ook niet altijd dat het probleem bij de apotheek ligt . Maar bij een waardeloze arts of de assistenten ervan ! Zeer drukke apotheek dus ook dat wil wel wat zeggen . Hoe drukker, hoe beter! Zeer tevreden!
Mijn man is al 3 keer bij jullie geweest na gebeld te hebben om de medicijnen automatisch te bestellen omdat wij elke 3 maanden herhalingen moet doorgeven. Nog steeds mis ik 1 medicijn hij moet dus voor de vierde keer terug, beetje jammer is toch niet zo automatisch als wij dachten.
Ik ben ook al jaren bezig om mijn medicatie gestroomlijnt te krijgen. Voorbeeld: je vraagt om 1 doosje om aan te vullen je krijgt er 3..wel 3 x overhandigingskosten betalen van 7 euro.... Hoolr uit mijn omgeving meer van dergelijke verhalen....dus 3 sterretjes.
Fantastisch dat jullie de herhaalmedicijnen even komen bezorgen als de ServiLocker overbezet is! Prachtige service van een Service Apotheek. Fam. Krens
Duiven is een mooi dorp dat steeds meer aan het groeienis, met steeds meer winkels, bedrijven, nieuwbouwhuizen, faciliteiten, horeca etc en Serviceapotheek Duiven een servicegerichte apotheek met vriendelijke servicegerichte personeel en goed vakkundige opgeleide apothekersassistenten?
Fijne apotheek. Vriendelijk personeel. Wel vaak erg druk.
Zeer klantvriendelijk.
Geweldige apotheek, snelle bediening en zeer adequaat personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid