facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Service Apotheek Deltaweg

Service Apotheek Deltaweg
"Apotheek gevestigd aan de Deltaweg in Helmond en bied een breed scala aan farmaceutische diensten. De medewerkers van de apotheek zijn gekwalificeerd om medicijnen te verstrekken en advies te geven over gezondheid en medicatie. De apotheek biedt ook andere diensten zoals een medicatie App, gratis bezorging en een 24/7 afhaalautomaat.Service Apotheek Deltaweg streeft ernaar om de beste zorg en service te bieden aan haar klanten en staat altijd klaar om te helpen met vragen of zorgen over gezondheid en medicatie."
Adres: Deltaweg 10, 5709AC Helmond
Telefoonnummer: 0492-512888
Stad: Helmond
Route: Deltaweg 10
Postcode: 5709AC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Deltaweg 6 Helmond, Werken bij Service Apotheek, Bloedafname Deltaweg Helmond, Openingstijden Apotheek Leliestraat Helmond, Service Apotheek machtiging, Service Apotheek-app werkt niet, Service Apotheek Intranet, Service Apotheek-app Android
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van hemert sport and care Van hemert sport and care 6 km Professionele massage en trainingen
Recensies
Helaas maar waar, geen enkel goed woord over te vermelden. Geen een keer minder dan 15 minuten gewacht tot ik aan de beurt kom. Levertijden medio week 45??? Medewerkers die geen idee hebben wat ze je meegeven. Schandalige apotheek! Van kennissen vernomen dat klacht indienen niet helpt, manager wijst je er direct op om over te stappen naar een andere in de regio. Ik stap over zonder klacht, helemaal klaar mee. Verdient zeker een inspectie, nooit eerder zoiets meegemaakt.
Kruikenzeikers kom je overal tegen. En ja soms duurt het wat langer dan je zou willen, maar dat gebeurt bij elke apotheek voor zover ik dit heb mogen ervaren. En anders kun je je opgeven om het uit de carrousel op te halen hoeft je op niemand te wachten. Prima apotheek wat mij betreft.
Al een week zonder medicijnen. Ma. Niet binnen zeggen ze. Di. Oh zie dat ze niet besteld zijn zal ze bestellen. Woensdag. Geen medicijnen Donderdag verkeerde medicijnen. Vrijdag zouden ze binnen zijn en Zou ik een sms'je krijgen maar geen sms'je en ook geen medicijnen Pffff word hier zo moedeloos van
Zeer slechte service,ik heb al 4 keer aangegeven dat ik allergische reaktie van bepaald merk medicijnen krijg,was weer in computer gezet door medewerker!! Wat schetst mijn verbazing vandaag weer het verkeerde merk meegegeven via locker, Super super slecht.....
Zeer ervaren apotheker met een groot hart voor zijn patiënten. Laat zorg altijd voorop lopen!
Top Service!!! Vriendelijke medewerkers die je verhaal wel willen aanhoren.
Zeer slechte apotheek. Onvriendelijk en onkundig personeel. Geven geen tot weinig informatie. Vervolgens krijg je een maand later een rekening van honderden euro's gepresenteerd voor pleisters waar je niet om gevraagd hebt. "vervelend meneer, kunnen wij niets aan doen".... Nou, dat kunnen jullie dus wel. Zowel vooraf als achteraf. Maar dat weigeren jullie.
Zeer, zeer slecht geen verantwoording tegenover klant ik heb mijn recept in de brievenbus gedaan dag erna op weze halen tabeleten die ik nodig had zat er niet bij maar dat zeggen ze niet als je de volgende dag er over beld zeggen ze dat ze een recept nodig hebben wat ze al hebben gehad .Zeer onduidelijk allemaal!!!!
Bij deze apotheek wordt snel en efficiënt gewerkt waardoor je niet lang hoeft te wachten op het geen wat je nodig hebt. Ook wordt er geluisterd naar je wensen en wordt er gerust wat aangepast. Je kunt hier ook zonder recept bepaalde medicijnen krijgen, bijvoorbeeld maagzuurremmers of pijnstillers.
Deze apotheek heeft vooral zijn financieel gewin in het oog. Laat patiënten waar hij geen medicijnen voor kan leveren, omdat hij zijn voorraadbeheer niet op orde heeft, gewoon stikken. We kunnen toch niet voor al onze klanten service leveren, zo lijkt het devies.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid