facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Serverion

Serverion

Info

Serverion is a web and server hosting provider located in the Netherlands founded in 2015. We are a full service hosting provider specialized in Linux.



"Serverion werkt uitsluiten met hoge kwaliteit merken om de continuïteit van haar diensten te garanderen. Een combinatie van jarenlange ervaring, flexibele ondersteuning en professioneel advies zorgen voor een gezonde samenwerking."
Adres: Krammer 8, 3232HE Brielle
Telefoonnummer: 0103075222
Stad: Brielle
Route: Krammer 8
Postcode: 3232HE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Serverion login
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Seasight Media Seasight Media 617 meter Internetbureau voor webdesign en online marketing. Wij ontwikkelen krachtige Wordpres...
Topsite BV Topsite BV 928 meter Altijd bereikbaar en denken met je mee!
Recensies
Is er een vacature op jullie abuse afdeling? Aangezien misbruik rapporten sturen naar abuse@ geen resultaat blijken te hebben. Helaas resteert me niks anders dan jullie prefixes onder AS213035 te blokkeren. Ik ben zeker niet de enige systeembeheerder die jullie AS in de block lijst zet als er geen respons volgt. Update: 7/8/2022 abuse@ doet dus haar werk echt niet ondanks meerdere reports van twee weken terug gaat misbruik gewoon door en ik zou nu contact moeten opnemen met jullie verkoop afdeling op info@ omdat jullie abuse afdeling het laat afweten. Jullie AS staat bij deze in onze block lijst, ik heb wel betere dingen te doen, doei.
Serverion is een bedrijf dat echt werkelijk niets doet met abusemeldingen die per mail binnenkomen. Alleen als je telefonisch contact opneemt met Des Capital wordt iets meegedaan. Nou ja voor wat dat waard is want vandaag weer volop brute force aanvallen van een op 16-11 doorgegeven ipadres van deze club.
Helaas een walhalla voor hackers en spammers. Nu weer Brute Force attacks vanaf 4 complete subnetten. Serverion monitort zelf kennelijk niet. Hier gaan ze geisoleerd worden en geblokkeerd 136.144.41.0 - 31.210.20.0 - 203.159.80.0 - 203.210.21.0 En een excuus als wij kunnen hier niets aan doen is natuurlijk een dooddoener. Je biedt VPS en alles aan, dan weet je dat dit soort zaken gebeuren, dus zorg je dat dat niet kan. Zwak excuus, maar na de 4e run in een half jaar tijd is de maat vol en staan alle netblocks in de blacklists.
Snel geregeld, verhuizen en instellen. nu kunnen we vol goede moed onze nieuwe winkel promoten. Nogmaals bedankt voor de goede en snelle service.
Perfecte service, in de avonden en de weekenden! Altijd online en supersnel!!!!
Zeer behulpzaam en snel geholpen.
Het klantenserviceteam is ongelooflijk behulpzaam geweest tijdens mijn VPS-hostingtraject. Hun vriendelijke en responsieve agenten hebben me door de installatie en het oplossen van problemen geleid, wat voor een soepele ervaring zorgde. Inderdaad een klantgericht bedrijf.
Ik maak al geruime tijd gebruik van de dedicated serverdiensten van dit bedrijf en ik kan zeggen dat ik diep onder de indruk ben. De DDoS-bescherming die ze bieden is van topklasse en biedt een extra beveiligingslaag voor mijn projecten en oplossingen. Het ondersteuningsteam is betrouwbaar en altijd beschikbaar om hulp te bieden bij eventuele problemen of vragen die ik zou kunnen hebben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid