facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Şerifoğlu Osdorp

Şerifoğlu Osdorp

Info

Voor alle zoetliefhebbers - Şerifoğlu is dé lekkernijspecialist in Amsterdam.

Adres: Tussen Meer 219-221, 1069 DN Amsterdam
Telefoonnummer: 020 – 337 68 63
Stad: Amsterdam
Route: Tussen Meer 219-221
Postcode: 1069 DN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 01:00
Dinsdag: 09:00 - 01:00
Woensdag: 09:00 - 01:00
Donderdag: 09:00 - 01:00
Vrijdag: 09:00 - 02:00
Zaterdag: 09:00 - 02:00
Zondag: 09:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: serifoglu osdorp ontbijt, antep kebap by serifoglu, serifoglu osdorp menu, serifoglu eigenaar, serifoglu osdorp openingstijden, serifoglu kebapci, serifoglu kebab, serifoglu amsterdam tussenmeer
Recensies
Na 18:00 uur lekker druk. Eten was veel en heerlijk. Soms moet je de bediening zelf even roepen maar zeker 5 sterren waard. Vriendelijk personeel en we komen zeker nog terug!
Super service en eten! Ziet er ook gezellig uit. Parkeren voor de deur
Online besteld. Kwaliteit helaas niet meer hetzelfde als voorheen, erg jammer. Baklava was niet vers. Het was erg zacht en veel zoeter dan voorheen. De onderkant plakte zelfs aan de bodem vast. Daarnaast dreef erg nog een laagje suikersiroop in de doos.
Heel lekker maar afrekenen is onhandig, wij moesten 10 minuten in de rij staan bij de kassa om af te rekenen.
Gezellig, ik waande mij in Turkije. Gaziantep staat garant voor lekker eten naar mij mening en het klopte lekkere kebab's en heerlijke gebakjes!
Ik ben daar gaan ontbijten met mijn zussen. Ik had erover gebeld om te vragen of er een open buffet zou zijn . Er werd gezegd ja hoor dat hebben wij. Ik zei moet ik reserveren dat hoefde ook niet ,oké. Bij aankomst vandaag geen open buffet. Je krijgt een bord wat het personeel zelf samen stelt en meer is het niet. Zij hebben een beperkt assortiment. Ik vroeg hebben jullie niets van kip? Bijv. Kipfile worstjes of iets dergelijks? Je krijgt patat als ontbijt met 1kip nugget?? Als je een kan thee extra wilt moet je 5 euro betalen, en dat noemt men onbeperkt ontbijten?? Belachelijk gewoon. Dit allemaal door corona word er gezegd. Waarom word dit niet aan de telefoon gezegd want dan waren wij niet geweest. En zij hebben een filiaal bij plein 40'45 waar het wel onbeperkt is en zelf mag pakken wat je wilt, dus daar is er geen corona beleid? Erg raar allemaal !! Bij vertrek ook geen fatsoenlijk gedag gezegd van: " heeft het gesmaakt, bedankt of fijne dag!! Erg commercieel en helemaal geen klantvriendelijkheid ,is echt een 0. Erg jammer dit allemaal . Dit is echt een af rader.
Eigenlijk is één ster nog teveel voor ze. Regelmatig ben ik bij serifoglu geweest en elke keer teleurgesteld. Baklava is erg lekker maar helaas krijg ik mn cappuccino dik een half uur eerder waardoor ik nooit tegelijk van mn drankje en dessert tegelijk kan genieten. Vaak is het zo dat we een uur moeten wachten en ze alsnog met de verkeerde bestelling aankomen. Verder klopt de rekening nooit!!! Altijd moeten er een paar euro per dessert extra gerekend worden om je klanten af te zetten. Ik ga altijd in een ruim gezelschap dus dat loopt aardig in de kosten door alle dure desserts nog duurder te maken. Elke x als ik er wat van zeg dan proberen ze het goed te praten of doen alsof ze alleen maar Turks praten en het niet begrijpen. Kortom wil je afgezet en door klantonvriendelijk personeel van serifioglu dan ben je hier bij het goede adres.
Baklava en Kunefe zijn geweldig. Cheesecake ook! Cheese burger en frietjes wat minder. Chicken burger iets netter maar nog steeds niet best. Service was oké. Prijs kwaliteit verhouding is wel goed bij de baklava bijvoorbeeld. Je kan duidelijk proeven dat het echte pistache is.
De zaak is mooi ingericht, helaas was de ervaring minder. We kwamen om wat te drinken, helaas was de turkse thee zeer slecht, dit moet toch veel beter kunnen. Het was vrij rustig, toch lang moeten wachten tot er een bestelling werd opgenomen, de obers hadden liever luidruchtige gesprekken met aanwezige dames in plaats van oog op andere aanwezige klanten.
Enkele dagen geleden een doosje baklava gehaald, gevraagd om een doosje van 10 euro, vraagt de medewerker is 12 euro ook goed? Geen problemen mee gehad, maar kom je thuis aan en tref je 7 stukjes baklava, schandalig!! Na het nog een kans gegeven te hebben weer een teleurstelling. Wat een onzin, sluitingstijden geven 1:00 aan, 00:10 plaats genomen moesten we de over roepen waarop hij reageert we zijn gesloten, je kan niet bestellen.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Şerifoğlu Osdorp. Tussen Meer 219-221 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Şerifoğlu Osdorp adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Şerifoğlu Osdorp. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Şerifoğlu Osdorp delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid