facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sera Business Design

Info

Creatieve software en ontwikkeling van nieuwe internet business voor onze klanten. Programmatuur voor verdere logistieke en administratieve afhandeling.

Geschiedenis

Wij bedienen klanten in meer dan dertig landen, maar zijn onze roots niet vergeten. Altijd direct contact met de klant en op de hoogte van de situatie. Toegevoegde waarde door te helpen met nieuwe markten, omzetgroei, verbetering van de marge, kostenbeheersing en organisatie.



"Onze slimme systemen, marketingstrategieën en verfrissende concepten staan elke dag voor je klaar. En worden vertrouwd door toonaangevende gemeentes, grote bedrijven en lokale ondernemingen."
Adres: Raadhuisstraat 211, 2406AC Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer: +31172473430
Stad: Alphen aan den Rijn
Route: Raadhuisstraat 211
Postcode: 2406AC



op zoek naar gerelateerd: Sera team, Sera aquarium, Sera helpdesk, Dataduiker, Sera vriendin, Sera vacatures, Sera Only Us
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Divium Divium 1 km Echt TOP service! Er wordt voldoende geluisterd naar de wens van de klant, en er word...
Ventwoot Webdesign Ventwoot Webdesign 2 km Van het maken van een logo, een flyer of poster, het bijwerken en bijhouden van je we...
AVAkit AVAkit 2 km AVAkit helpt je gedurende je werkdag een zo hoog mogelijke bezettingsgraad te realise...
Budget Ontwerp Budget Ontwerp 2 km Budget Ontwerp maakt websites altijd op maat, op basis van de modernste technieken en...
Fixing-IT.nl Fixing-IT.nl 2 km Goed advies en service voor al u zorgen wordt zorgen loos
Carrière bij Grant Thornton NL Carrière bij Grant Thornton NL 2 km Alles over een carrière bij Grant Thornton, Accountancy • Belastingen • Advies • Groe...
TenSheep TenSheep 2 km Hele fijne leverancier om mee samen te werken. Onze website ziet er geweldig uit en w...
TeamCom TeamCom 3 km TeamCom voor betaalbare, professionele en goed vindbare websites, creatieve videoprod...
Mark your Business Mark your Business 3 km Mark your Business is een creatief reclamebureau voor het MKB. Wij staan bekend om on...
Recensies
Ik werk inmiddels al een aantal jaar samen met Sera Business Design en ik kan niet anders zeggen dan dat zij een hele prettige organisatie zijn om mee samen te werken. Zowel op zakelijk als creatief gebied heb ik erg veel van hun kunnen leren. En mede daardoor mijn bedrijf en mezelf als persoon zien groeien. Vandaar ook dat ik deze review schrijf, want vanuit mijn ervaring verdienen zij deze credits. Dus wat mij betreft gaan wij nog jaren door met deze vruchtbare samenwerking.
Ik heb hier de afgelopen maanden stage mogen lopen. Ik heb nergens anders zo de kans gekregen om mezelf te mogen ontwikkelen. Alles wat ik wilde leren, mocht ik leren. Of het nu ging om niche kennis, klantencontact of zelfs verdiepende kennis op vlakken buiten mijn studie, niets was te gek! Als dat het nog niet waard maakte, dan deden de spontane, open en gezellige collega's dat wel! Bedankt SERA en teamleden.
Het uiterst kundige, vriendelijke en bovenal geduldige team van SERA heeft ons de laatste weken bijgestaan in onze route naar een nieuwe website. Het SERA team denkt met je mee en is bereid dat extra stapje voor je te zetten. Morgen gaan we live, we zijn trots op het resultaat! Duizend maal dank!
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Snelle helpdesk en altijd bereikbaar. Samen met Sera hebben wij een prachtig software pakket gerealiseerd voor Zwembad De Waterlelie in Aalsmeer. Op naar nog meer mooie samenwerkingen!
In verschillende vormen en op verschillende manieren werk ik al lange tijd met Sera. We laten op het moment concreet onze nieuwe webomgeving door ze maken en ik ben ook nu weer onder de indruk van de doelmatige projectaanpak! Ook zijn ze erg alert op hoe ze in uitdagingen aan onze kant kunnen meedenken en hebben al meerdere keren daarop effectieve oplossingen verzonnen. Fijne organisatie!
Persoonlijk vraag ik mij af of de eigenaar van het bedrijf niet aangeklaagd moet worden betreft discriminatie en uitsluiting. Naast dit gegeven is hij zeer onbeschoft en scheld hij mensen online via social media uit. Eerst dacht ik dat het account van meneer was gehacked, maar niets was minder waar. Deze man behoort snel teruggefloten te worden en een gedragstest te ondergaan. En therapie zou op z’n plek zijn.
SERA is een enorm vriendelijk en professioneel bedrijf. Als stagiair heb ik een hele prettige tijd bij SERA ervaren. Van professionele begeleiding op de werkvloer tot een gezellige lunch in de middag!
Alle medewerkers van dit bedrijf weten wat toewijding is. Vanuit meerdere perspectieven heb ik met dit bedrijf te maken gehad en altijd ben ik onder de indruk geweest van hoe de medewerkers betrokken zijn en een goed product willen leveren. De snelheid waarmee de helpdesk vragen oppakt, is top!
Wat ik vreemd vind is dat bepaalde personen een bedrijf beoordelen op wat iemand privé doet ipv hem te beoordelen op het leiden van een bedrijf. Heel vreemd en zegt meer over die beoordelingen van die personen dan het bedrijf.
wauw wat een top bedrijf! wat een respect voor hun medewerkers. een bedrijf en directie met een
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid