facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Senza Pari

Senza Pari
"Restaurant Senza Pari is een Italiaans restaurant gelegen aan Markt 6 in Deurne.We kunnen u zowel binnen couverts bieden als couverts op ons uitgebreid terras aan de markt.Wij bieden de mogelijkheid in zowel vlees-, vis-, als vegetarische gerechten.U kunt bij ons terecht voor zowel lunch als diner.Door ons uitgebreid menu is er keuze uit verschillende voorgerechten, vlees-, vis- en vegetarische gerechten, shareringdiner, het verrassingsmenu, pasta, pizza en desserts.Voor kinderen is zijn er ook verschillende keuze mogelijkheden op de kinderkaart."
Adres: Markt 6, 5751 BE Deurne (gemeente)
Telefoonnummer: 0493-313416
Stad: Deurne
Route: Markt 6
Postcode: 5751 BE



op zoek naar gerelateerd: Eeterij Deurne, Italiaans restaurant Helmond, Italiaans restaurant Asten, Kerstdiner Deurne, Venetië Deurne, Sphinx Deurne, Brunch Deurne, Griek Deurne afhalen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eetcafé de Potdeksel Eetcafé de Potdeksel 37 meter Vlotte bediening. Veel ruimte. Leuke en smaakvolle garnituur bij lunchgerecht
Recensies
Op zondag toch aardig vol maar konden wel een tafeltje krijgen zonder reservering. Goede kaart qua keuzes. Wij zijn gegaan voor het 3-gangen verassingsmenu. Ook aperitiefje genomen.. De voor-, hoofd- en nagerechten zijn smaakvol en de porties hebben de juiste hoeveelheid. Zowel in vlees als vis. De tijd tussen sommige gerechten was voor ons wat aan de lange kant, maar kwamen prompt wanneer ik dacht ik zeg er wat over. Behulpzame en geduldige serveersters. Echter o.i. zijn er voor dit geld wel betere restaurants te vinden rond Deurne, zo hebben wij dit de afgelopen dagen ervaren.
Gezellig terras. Binnen hoge zitplaatsen/krukken, wat gezellig staat, maar voor mij persoonlijk niet heel lang comfortabel zit. Het eten was heerlijk. Met name de vegetarische tomaten risotto was verrassend lekker. Ik neem niet gauw een dessert, maar de koffie met chocolade mousse, tiramisu en likeur was een fantastische afsluiter van een gezellige avond. De verlichting spotjes vond ik wat aan de felle kant.
De pizza's waren alles behalve senza pari ongeëvenaard, maar matig gevuld en keihard, plus taai na hard 'bikken' om stukken los te wrikken. De bediening zou het 'doorgeven' aan de kok... Maar enig gebaar om de slechte ervaring te vergoeden kwam er niet... een beroerde ervaring voor meer dan €30 euro pizza.
Net besteld sorry dit s echt heel slecht !!!! Pasta penne keihard pizza verbrand de korsten geen smaak gewoon niks Carpaccio supper !!! Lekker Maar eerlijk is eerlijk goede oplossing niet hoeven betalen dus wel een goed bedrijf die meedenk met de klant !!! Daarom 3 sterren
We missen de échte finesses. Je kunt aan de gerechten goed merken dat er geen Italiaanse kok in de keuken staat. Bediening is prima maar ook daar ontbreekt de Italiaanse "touch". Daardoor is de totale sfeer té Nederlands. Vegetarische menuopties: Minder gerechten op de kaart dan op de website. Slechts één vegetarisch gerecht beschikbaar !
Wat een gezellig, relaxt restaurant! Het personeel is heel alert en attent, het eten is erg lekker. Met name het vegetarische menu voor onze dochter viel uitstekend in de smaak, om met haar worden te spreken:"Had ieder restaurant maar zo'n vegetarisch alternatief" We hebben het hier over een wafel van pastinaak en spinazie meer een pesto van paddestoel, portable local en een saus van geitenkaas en tijm. Als hoofdgerecht. Toetje was heerlijk. Een restaurant in terug te keren.
Andere saus bij de pasta is teveel gevraagd toewel ik simpel om een saus vraag wat oo het menu staatEten: 1/5
Gezellig restaurant op het plein van Deurne. Heerlijke high tea gehad.
Heerlijk gegeten... antipasta menu 3 gangen. Heerlijke avond gehad.Eten: 5/5
Lekker gegeten, keuken was flexibel, zeker niet de laatste keer dat ik er was.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid